📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Galin to ty lepiej swoje oddaj albo spal... kurwa ograniczone łby
król szosy to się wpierdala na tym filmiku za wcześnie na prawy pas...
może on pomyślał BI = Białołęka?
drakers4 napisał/a:
BI - BIałystok???
a co do filmu
jak ktoś nie wie o co chodzi to w google wpisać jazda na suwak.(uprzedzam od razu, że to nie jest jakaś pozycja seksualna)
może on pomyślał BI = Białołęka?
Ale wy pojebani jesteście, nie cwaniactwo, tylko powinien dojechać aż do zwężki, jak i reszta lewego pasa i dalej powinni jechać na suwak (nie wciskać się w połowie, co połowa frajerów uważa za jazdę na suwak) i ruch w ten sposób odbywałby się płynnie 2 pasami.
pizda blada bo akurat ten pas tam był zamknięty znacznie wcześniej a jak ktoś nie umie czytać znaków tudzież chce przycwaniakować to w piździe mam jego suwak i tak samo robię dokładnie jak ów babka.
Miała rację,że cię blokowała mały chujku,takich cwaniaków wpieprzających się przed szereg trzeba uczyć manier.
cncvb napisał/a:
Wiadukt Dąbrowskiego, niestety są debile iż w całej Polsce nie potrafią jeździć na suwak. Ciemnogród i bydło. Zacznę kurna czołgiem jeździć po Białymstoku i niech mi tylko który nie wpuści w suwak. LEMINGI.
Jeszcze jedno, jak zobaczę ten samochód, który Cię blokował, gdziekolwiek na parkingu PRZYRZEKAM iż cały obkleję naklejkami. Karny Kutas za chujową jazdę oraz płytę z nagraniem z tego posta.
Tak to się robi debile. Tak zwana jazda na suwak
PS: Dzięki piwom dla ChybaTy1 wiemy ilu i dokładnie kto jest kompletnym kretynem na sadisticu. Zachęcam do dalszego "srajkowania"
Z roweru na czołg od razu chcesz się przesiąść? Najbliżej do kierowania pojazdem masz jak usiądziesz za kierowcą w bydłowozie i udajesz że prowadzisz.
Do wszystkich ślepych idiotów pierdolących o jeździe na "suwak". Zauważcie, że jazda na suwak odbywa się tam z prawej strony (dla białostoczan: wpuszczane są pojazdy wjeżdżające na wiadukt od ulicy kolejowej). Informacja o zwężeniu drogi powinna tam stać dużo wcześniej żeby warszawiaki nie miały wymówki do wpierdalania się lewym pasem. Wszyscy trzymają się prawego pasa tylko jeden niedoinformowany cwaniaczek leci lewym i wielkie halo bo ktoś go zablokował. Jak ktoś już wcześniej napisał po dojechaniu do zwężenia i tak by stał.
A tak przy okazji: Nie wiem kiedy ten film był nagrywany, ale jeśli niedawno - to po chuj te wszystkie samochody jadą tamtędy do centrum skoro cała aleja jest rozkopana. Potem stoją tacy w korkach i nie pozostaje nic tylko się denerwować.
@ChybaTy1 przynajmniej w bydłowozach jeżdżą na suwak. Przynajmniej nie Multiplą
Chuja jazda na suwak, zawsze kiedy się tam przejedzie większość debili i tak zapierdala jak chce i gówno wychodzi, a nie jazda na suwak.
[qoute]A tak przy okazji: Nie wiem kiedy ten film był nagrywany, ale jeśli niedawno - to po chuj te wszystkie samochody jadą tamtędy do centrum skoro cała aleja jest rozkopana. Potem stoją tacy w korkach i nie pozostaje nic tylko się denerwować.[/qoute]
A co kurwa latać mają ? Gdybyś był z Białegostoku lub wyszedłbyś z domu, co z twoim ryjem wymaga nie lada odwagi to na pewno zauważyłbyś iż już otworzyli ten pas.
Chuja jazda na suwak, zawsze kiedy się tam przejedzie większość debili i tak zapierdala jak chce i gówno wychodzi, a nie jazda na suwak.
[qoute]A tak przy okazji: Nie wiem kiedy ten film był nagrywany, ale jeśli niedawno - to po chuj te wszystkie samochody jadą tamtędy do centrum skoro cała aleja jest rozkopana. Potem stoją tacy w korkach i nie pozostaje nic tylko się denerwować.[/qoute]
A co kurwa latać mają ? Gdybyś był z Białegostoku lub wyszedłbyś z domu, co z twoim ryjem wymaga nie lada odwagi to na pewno zauważyłbyś iż już otworzyli ten pas.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów