📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
jeszcze kucyków pony w slow motion tutaj brakuje.
Zajebisty efekt
up nie pasuje spierdalaj.
up nie pasuje spierdalaj.
Nad czymś podobnym myślałem niedawno ale tylko jako zdjęcia z różnym czasem naświetlania.
Niestety, kumpel menda akwarium mi nie dowiózł.
Jak dorwę jakieś większy zbiorniczek to się tak pobawię farbami.
Niestety, kumpel menda akwarium mi nie dowiózł.
Jak dorwę jakieś większy zbiorniczek to się tak pobawię farbami.
Co ta gimbaza zrobiła z tym portalem... Zamiast rozpierdolu i wypadków z Ruskami to spuszczają się nad pięknem wszechświata. Jeszcze jak ktoś podniesie głos sprzeciwu to ci każą spierdalać na inny portal. No chyba was cipy swędzą...
Ale fajnie! Pewnie to samo znajdę na kwejku...
Rajtuj tutaj taj fajowo, tak po amerykanskiemu co mogl bys byc taki KULOWNIEJSZY, taki zaje..ty ale z londynu.
przez przypadek włączyłem ten filmik ...gdy nagle jedna z moich córek ( gdy podejrzała co oglądam ) zaczęła walić głową o ściane i krzyczeć , bluzgać itd. starsza córa też to widziała i mówi do mnie ...Tato ile lat będę żyła ?.... Rozjebał mnie ten filmik !!!!
Ty sadysto !!
na harda z tym !!
Ty sadysto !!
na harda z tym !!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów