Rodzi nam się drugi Cejrowski na YT
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Rodzi nam się drugi Cejrowski na YT
Przez dwa miesiące pracowałem tam w okolicach, i powiem wam tyle, że przynajmniej poza sezonem znalezienie knajpy w której jedzenie jest przyzwoite to cud a drogo w chuj
Ta wstawka z cenami biletów trąci sponsoringiem...
Ta wstawka z cenami biletów trąci sponsoringiem...
Wszystko fajnie ale przypierdole siędo Pendolino a konkretnie tych wagonów bez przedziałów.
Ostatnio jechałem z Wawy takim ustrojstwem i myślałem że chuj mnie trafi!
Bachory i ludzie łażący co pare minut do kibla a jak wiadomo sa tam automatyczne drzwi które wytwarzają spory hałas do tego bachory sobie z tego zabawke zrobiły i tak 3h te drzwi nakurwiały! Nie wiem co za matoł to wymyślił!
Ostatnio jechałem z Wawy takim ustrojstwem i myślałem że chuj mnie trafi!
Bachory i ludzie łażący co pare minut do kibla a jak wiadomo sa tam automatyczne drzwi które wytwarzają spory hałas do tego bachory sobie z tego zabawke zrobiły i tak 3h te drzwi nakurwiały! Nie wiem co za matoł to wymyślił!
Ostrovsky napisał/a:
przez 3/4 roku w górach żyć można jedynie wegetując, i na nic nie zdadzą się pikne widocki
Piwko, jak byś tam kurwa był. Te góry to pierdolona klatka, jak i fizyczna jak i mentalna. Tu się nie mieszka, stąd się wypierdala. Szczerze powiedziawszy dziwię się niektórym, że tutaj przyjeżdżają, przecież tutaj nic nie ma. Co do Krościenka to tak samo jak i Szczawnica, jest to piękna miejscowość, chyba piękniejsza od Zakopanego. Poza sezonem polecam każdemu, kto coś widzi w tych górach. Ewentualnie jeśli szukacie dobrego miejsca wypadowego na całą kotlinę Orawsko-Nowotarską to polecam także, Namestovo i Niedzice-Zamek.
Krościenko już nigdy nie będzie takie samo odkąd nie ma w nim Bieszczad
kroscienko jest zajebiste, bylem 3 razy i polecam!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów