📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hellbwoi napisał/a:
On tamkrzyczy: wstawaj, wstawaj, c🤬ju nie udawaj...
Ma pretensje, czemu zatrzymał się na pasach, zamiast sp🤬alać

Miał tyle czasu i miejsca, żeby ominąć pieszego z lewej strony, to próbował ominąć od strony, w którą poruszał się pieszy. Geniusz.

Miałem kiedyś znajomą starszą panią.
Nie miała jednej nogi - straciła ją w podobny sposób.
Nie miała jednej nogi - straciła ją w podobny sposób.
tranzystor napisał/a:
Miał tyle czasu i miejsca, żeby ominąć pieszego z lewej strony, to próbował ominąć od strony, w którą poruszał się pieszy. Geniusz.
omijał z tej strony, z której pieszego by nie było, gdyby się nie zatrzymał. geniuszu.
dashadow napisał/a:
omijał z tej strony, z której pieszego by nie było, gdyby się nie zatrzymał. geniuszu.
lub pieszy mogl rownie dobrze odskoczyc do tylu. Nie dogadali sie panowie

dashadow napisał/a:
Jedyne co w życiu wyj🤬eś, to logika.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie