Krótki (niestety) film dokumentalny przedstawiający chyba ostatni dobry model firmy Mercedes - Benz, czyli W124.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Samochody się skończyły jak zaczęli je projektować księgowi,tyle w temacie dzisiejszej motoryzacji.
mam do opędzlowania taką perełkę,info na pw
a ciekawe czy te nowe auta z super nowoczesnymi silnikami i itp zobaczymy na ulicach za 20-30 lat
a ciekawe czy te nowe auta z super nowoczesnymi silnikami i itp zobaczymy na ulicach za 20-30 lat
pawelkrk00 napisał/a:
Kiedyś robili np maluchy i inne samochody które widać na ulicach do dziś
Ni chuja
Ostatnie naprawdę dobre i trwałe samochody, podobnie jak Corolle E10 i E11 z silnikami z tej pierwszej.
Rdza i gnicie było po lifcie w 1993 r. Sam miałem W124 300CE 1988 rok - auto idealne pod każdym względem. Komfort, niezawodność, prostota - te 3 określenia mówią same za siebie. Nigdy mnie nie zawiódł.
W filmie pojawia się kilka błędów, najbardziej rażący to silniki V6... R6 tak, V6 nie.
Z pewnością kupie jeszcze kiedyś W124 tylko tym razem 320 CE, ewentualnie R129 500
zdravim P!
W filmie pojawia się kilka błędów, najbardziej rażący to silniki V6... R6 tak, V6 nie.
Z pewnością kupie jeszcze kiedyś W124 tylko tym razem 320 CE, ewentualnie R129 500
zdravim P!
Nie tylko Mercedesy są takie dobre. Mój ojciec jeździ Audi 80 rocznik 89. Najpoważniejsza, najbardziej krytyczna i zagrażająca awaria w ciągu 16 lat eksploatacji to... padnięty termostat. Poza tym - brak jakichkolwiek oznak, że auto ma dość. A przebiegu ma chyba ponad 700k.
Jak widzę współczesne wynalazki typu motorek 1.0T 125KM, to mnie cholera bierze. Zastanawiam się nad jakimś solidnym nowszym wozem dla siebie, np. Volvo S60 2.5TDi (R5), bo z nowszych to już chyba nie ma nic ciekawego.
Jak widzę współczesne wynalazki typu motorek 1.0T 125KM, to mnie cholera bierze. Zastanawiam się nad jakimś solidnym nowszym wozem dla siebie, np. Volvo S60 2.5TDi (R5), bo z nowszych to już chyba nie ma nic ciekawego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów