Kilka podstawowych zasad języka polskiego, przydatne w Internetach, dla uczniów wszelkiej maści i nie tylko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
dzienki, napewno się pszyda
Ktoś na pierwszą lekcje do gimnazjum się już przygotował i był uprzejmy się podzielić
A jak powiem, albo napisze wziąść i włanczaj to umre szypko na raka ?
dyslektydzy mószom umżeć
ale swędzijajo musiało to napisać...
nietoleruje nietolerancji
pszyjmóje bardzo hentnie ostżerzenie.
nietoleruje nietolerancji
kurwa chuj mnie to będę pisał tak jak chce co ja kurwa w szkole jestem do chuja że muszę używać tego ?? Będę pisał co chce i jak chce na budowie nie potrzebne mi pisanie z poprawną polszczyzną. Głąbie wróć do macdonalda i tam przestrzegaj zasad poprawnej gramatyki.!
Jednak niektórzy nie wyrosną z zachowania typu: "haha wy jesteście gupi a ja mondry i najlepszy". Jak już wszyscy dookoła wyrosną, zaczną odnosić sukcesy, to taki kmiotek stojący w miejscu musi sobie znaleźć jakieś wytłumaczenie, że jednak też jest dobry. Zaczyna się zastanawiać: do majsterkowania mam dwie lewe ręce, rysunku technicznego nie znam, liczyć nie potrafię, silny nie jestem, nie znam się na niczym... aż nagle: o wiem douczę się ortografii i to będzie moja mocna strona. Wpoi sobie więc trochę tych prostych zasad pisowni i teraz czuje się jak bóg bo jest dobry w czymś co reszta ma w dupie. Nikogo nie obchodzi to co mówi więc zostaje taką smutną internetową pizdą która próbuje konkurować z przeglądarkowym podkreślaczem błędów.
Chuj mnie obchodzą zasady ortografii, ale jak ktoś pisze "kolegą", "dziewczyną", czy kurwa "Polaką", zamiast kolegom, dziewczynom, Polakom, to nóż się w kieszeni otwiera.
Koniec płaczu, w McDonalds mają promocje na Big Macki, kasy same się nie obsłużą
- Yoda
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów