18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
MichaU 2013-08-31, 14:06 3
Pani od polskiego ma swojego naśladowcę

Zgłoś
Maniutek7 2013-08-31, 14:16 11
I jeszcze jedno:
przynajmniej=\= bynajmniej do jasnej Anielki!!
Zgłoś
misiorysio 2013-08-31, 14:27 33
oj widzę ze ktoś skończył polonistykę i pracy nie znalazł i się realizuje w internetach
Zgłoś
WalniętyKnur 2013-08-31, 14:28 6
misiorysio - jeśli do mnie pijesz, nie nie skończyłem polonistyki, ale kończy mi się cierpliwość do dysmózgów.
Zgłoś
S................l 2013-08-31, 14:39 7
Mimo, że nie sadystyczne i nie jest to miejsce na takie rzeczy - jak najbardziej należy zrobić wyjątek - piwo! Może ktoś się czegoś nauczy. Cały czas jednak postuluję, by dawać warny za niedbały język i niepoprawną polszczyznę.
Zgłoś
PYTHON 2013-08-31, 15:03 4
Podsumowujesz kogoś że jest dysmózgiem bo nie przestrzega zasad ortografii, czyli czujesz się od nich mądrzejszy. Przecież większość lekarzy jej nie przestrzega a ty jesteś zwykłym kmiotem
Zgłoś
dmnunited 2013-08-31, 15:05
idź z tym na kwejka, może te małe kutasy w końcu czegoś się nauczą
Zgłoś
GKC 2013-08-31, 15:09 1
Bogurodzica. Bogu rodzica. Jest rodzicą boga. Deal with it

Ajaje kokodżambo
Zgłoś
karoldeicide 2013-08-31, 15:21 2
jestę rodzicę kurwa!!!
deal with it
Zgłoś
b................0 2013-08-31, 16:02
rodzicą żeli papą
Zgłoś
kalosz90 2013-08-31, 16:38 2
I tak napewno nikt tego tak na prawdę wogóle nie przeczytał, poprostu niektórzy nie potrafią wziaść się nawet za prostą lekturę. Ale tłumacz to użytkowniką.

Zgłoś
S................e 2013-08-31, 18:23 13
jenzyk polska tródny jenzyk więnc
Zgłoś
anger 2013-08-31, 18:24
W końcu ktoś dopierdolił dobrze do pieca tym obrazkiem !
Zgłoś
ksztodrwysz 2013-08-31, 18:38 1
Lepiej pokaż to rodzicą !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów