Kilka podstawowych zasad języka polskiego, przydatne w Internetach, dla uczniów wszelkiej maści i nie tylko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
I jeszcze jedno:
przynajmniej=\= bynajmniej do jasnej Anielki!!
przynajmniej=\= bynajmniej do jasnej Anielki!!
oj widzę ze ktoś skończył polonistykę i pracy nie znalazł i się realizuje w internetach
misiorysio - jeśli do mnie pijesz, nie nie skończyłem polonistyki, ale kończy mi się cierpliwość do dysmózgów.
Mimo, że nie sadystyczne i nie jest to miejsce na takie rzeczy - jak najbardziej należy zrobić wyjątek - piwo! Może ktoś się czegoś nauczy. Cały czas jednak postuluję, by dawać warny za niedbały język i niepoprawną polszczyznę.
Podsumowujesz kogoś że jest dysmózgiem bo nie przestrzega zasad ortografii, czyli czujesz się od nich mądrzejszy. Przecież większość lekarzy jej nie przestrzega a ty jesteś zwykłym kmiotem
idź z tym na kwejka, może te małe kutasy w końcu czegoś się nauczą
Bogurodzica. Bogu rodzica. Jest rodzicą boga. Deal with it
deal with it
rodzicą żeli papą
I tak napewno nikt tego tak na prawdę wogóle nie przeczytał, poprostu niektórzy nie potrafią wziaść się nawet za prostą lekturę. Ale tłumacz to użytkowniką.
jenzyk polska tródny jenzyk więnc
Lepiej pokaż to rodzicą !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów