18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Krótka opowieść o...
kieroshaw • 2011-01-06, 17:49
...o chłopaku, który znalazł sobie zajęcie inne, niż picie wina albo siedzenie przed kompem.

Babę w 3:07 to bym chyba zajebał
Zgłoś
Magik2501 2011-01-06, 18:35 21
Ajj chujowe są te nowe domofony. Przy -20 stopniach jest error noo i nie ma tego starego klimatu, jak brało się patyka i naciskało na raz 20 guzików i lokatorzy się przez domofon kłócili ze sobą.

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
paveł 2011-01-06, 19:30 2
cadowy filmik
Zgłoś
szefooo 2011-01-06, 20:07 1
Naklej se cyferki na kibordzie. Wsystko.

ironią w ryj
Zgłoś
Prozac 2011-01-06, 20:35 2
o kurwa jak waldek kiepski kiedy nauczyl sie "tanca komorkowego"... hahaha... nawet chyba ten sam poziom intelektualny reprezentuja!!! chujowe!!
Zgłoś
bananowy91 2011-01-07, 1:02
w calym moim miescie na zadnym z osiedli nie ma ani jednego takiego domofonu? co to ma kurwa znaczyc? gdzie ja mam grac?
Zgłoś
lesiot 2011-01-07, 18:20 1
Co za filozofia... ja pierdziele. Lepszy kompozytor miałem w Noki 3310.
Zgłoś
w................s 2011-01-07, 22:20 11
przyciaga blachary
Zgłoś
push3k 2011-01-08, 18:04 1
Baba z 3:07 ma jednak rację, te gówniane domofony się potrafią psuć z byle powodu.
Zgłoś
yogibp 2011-01-08, 18:13
ehh pierdolicie... Bardzo pozytywny chlopak , mi sie podoba
Zgłoś
Matizz 2011-01-08, 18:20 1
po co te napisy po angielsku?
Zgłoś
latara1229 2011-01-08, 18:27
ma zajawke, spoko, ale niech zacznie ogarniac gre na wszystkim palcach to bedzie wygladac jakos lepiej
Zgłoś
m................a 2011-01-08, 18:30 3
Grać 2 lata na domofonie - fakt, jest w tym coś sadystycznego.

btw. za 3 lata nauczy się używać 2 palców?
Zgłoś
AngryCow 2011-01-08, 18:42 1
Fajnie filmik skleili, ale gość mógłby grać więcej melodyjek. Ogólnie przypomniały mi się dawne czasy jak na osiedlu zbierały się dzieciaki w każdym wieku i szukały zajęcia, a niewyruchane sąsiadki o wszystko się dopierdalały, wiec piwo
Zgłoś
N................s 2011-01-08, 18:46 3
"Kotek na płotek"- uciął krótko młody, wycelowawszy plastykowy Kałasznikow prosto w pusty łeb nieświadomego kamerzysty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów