📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pęknięta podstawa czaszki - reszta pewnie na hardzie...
dla mnie pojebane jest napierdalanie sie na ulicach, jebnalby troche mocniej o ziemie albo zaryl w kraweznik i tamten koles idzie siedziec
nazwijcie mnie ciota internetowe kozaki ale wg mnie lepiej powiedziec ze sie nie bedziesz bic niz zajebac komus i miec przez to zjebane cale zycie
nazwijcie mnie ciota internetowe kozaki ale wg mnie lepiej powiedziec ze sie nie bedziesz bic niz zajebac komus i miec przez to zjebane cale zycie
0:32 Kutas z krwi ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów