18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:11
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
KaprysLosu 2021-05-20, 3:04 58
Nie wiem co to było, lustro czy jakaś szyba, ale wiadomo kto instalował

Zgłoś
mygyry 2021-05-20, 7:24 21
Szybka lekcja "nie kopania piłki w sklepie" dla dzieciaka
Zgłoś
ra0mir 2021-05-20, 9:08
Jakaś chińska ta ściana.
Zgłoś
Praxis 2021-05-20, 9:23 33
Doświadczenie w szkle pozwala mi wyjaśnić co tu zaszło. Na opadającym lustrze widać kleksy kleju, które są oczywiście gęsto rozmieszczone ale widać też, że są niedociśnięte czyli pewnie Wiesiek montował.
Druga sprawa - ze względów bezpieczeństwa na takie duże tafle (a już na pewno w miejsce publiczne) zawsze kładzie się folię, która trzyma większe kawałki w kupie tak aby nie uszkodziły człowieka w razie podobnej jak na filmie sytuacji. W jednym z banków gdzie montowałem lustro facet pomylił drzwi z szybą, która nie miała folii. Dół wybił nogą, a góra szyby opadając odcięła mu kawałek nosa. Najlepsze, że facet w szoku uciekł zostawiając kiniola w banku.
Już wypierdalam...
Zgłoś
andrzejrobert75 2021-05-20, 10:34 1
Praxis napisał/a:

Doświadczenie w szkle pozwala mi wyjaśnić co tu zaszło. Na opadającym lustrze widać kleksy kleju, które są oczywiście gęsto rozmieszczone ale widać też, że są niedociśnięte czyli pewnie Wiesiek montował.
Druga sprawa - ze względów bezpieczeństwa na takie duże tafle (a już na pewno w miejsce publiczne) zawsze kładzie się folię, która trzyma większe kawałki w kupie tak aby nie uszkodziły człowieka w razie podobnej jak na filmie sytuacji. W jednym z banków gdzie montowałem lustro facet pomylił drzwi z szybą, która nie miała folii. Dół wybił nogą, a góra szyby opadając odcięła mu kawałek nosa. Najlepsze, że facet w szoku uciekł zostawiając kiniola w banku.
Już wypierdalam...

Dobrze ze nos,a nie siusiaka..
Zgłoś
ra0mir 2021-05-20, 11:19 2
Praxis napisał/a:

Już wypierdalam...

Bo nas kurwa w Polsce nauczyli, że to my jesteśmy wszystkiemu winni. W stanach bank zapłaciłby mu bańkę a potem ścigał ciebie...
Zgłoś
mackuu 2021-05-20, 11:44
Praxis napisał/a:

Druga sprawa - ze względów bezpieczeństwa na takie duże tafle (a już na pewno w miejsce publiczne) zawsze kładzie się folię, która trzyma większe kawałki w kupie tak aby nie uszkodziły człowieka w razie podobnej jak na filmie sytuacji.

Gdyby w sytuacji na filmie ta tafla była by zabezpieczona folią, to by z tego kaszojada została krwawa miazga, a tak może przeżył...

:
Zgłoś
Konfedernacja 2021-05-21, 1:43
andrzejrobert75 napisał/a:

Dobrze ze nos,a nie siusiaka..

To był Twój chłopak?
Zgłoś
NataliaW 2021-05-21, 23:35
Nie kopie się piłki w sklepie. Dobrze bachorowi, powinno to jeszcze matkę pociąć
Zgłoś
mygyry 2021-05-22, 0:38
Praxis napisał/a:

Jak masz doświadczenie, to widzisz, że kleksy są duże od dociśnięcie a odpadło bo:
- ktoś stwierdził, że na akrylu też będzie się trzymać
- ściana była zakurzona/niezagruntowana

Brak folii, ewidentny i powszechny błąd, bo taniej.
Zgłoś
Be6he6mo6th 2021-05-26, 18:53
Praxis napisał/a:

czeństwa na takie duże tafle (a już na pewno w miejsce publiczne) zawsze kładzie się folię, która trzyma większe kawałki w kupie tak aby nie uszkodziły człowieka w razie podobnej jak na filmie sytuacji. W jednym z banków gdzie montowałem lustro facet pomylił drzwi z szybą, która nie miała folii. Dół wybił nogą, a góra szyby opadając odcięła mu kawałek nosa. Najlepsze, że facet w szoku uciekł zostawiając kiniola w banku.
Już wypierdalam...

Dobrze że na sadisticu mamy ekspertów od wszystkiego. Nawet od profesjonalnego montażu luster
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem