18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
latarnik 2018-03-27, 8:38 3
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.

M. Rej
Zgłoś
Noside 2018-03-27, 9:09 3
Jutro będę trzeźwy, a Pani, madame, nadal będzie taka brzydka.

W. Churchill

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
crazyhavoc 2018-03-27, 9:37 7
latarnik napisał/a:

A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.

M. Rej

zasłaniasz swój brak zrozumienia kilku prostych zdań po angielsku?
Zgłoś
latarnik 2018-03-27, 11:34 3
@up

A znasz bajkę o wężu????
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-03-27, 14:30
@up, I to mnie na tym portalu nazywają pedałem bo uważam że ruchanie innych mężczyzn nie ma nic wspólnego z homoseksualizmem.
Zgłoś
timmy77 2018-03-27, 18:45
@up
Płaczesz do moderatora, żeby ktoś kogoś zbanował bo napisał "spierdalaj"? Powinna być jakaś ściana płaczu piętnująca takich...

Let's rock'n'roll
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-03-27, 20:12
Wywołałem gównoburzę! Tak!!!
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-03-27, 22:29
timmy77 napisał/a:

@up
Płaczesz do moderatora, żeby ktoś kogoś zbanował bo napisał "spierdalaj"? Powinna być jakaś ściana płaczu piętnująca takich...

Ja kiedyś dostałem blokadę za coś takiego, także domagam się równego traktowania wszystkich a nie specjalnego traktowania mnie.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-03-27, 23:33
up
serio kurwa? pisałeś do moderatorów, ja pierdziele ale z ciebie cep

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Lingula 2018-03-27, 23:58
haha, jesli sie nie myle to glos podklada Richard Ayoade.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-03-28, 10:57
KlinikaAborcyjna napisał/a:

up
serio kurwa? pisałeś do moderatorów, ja pierdziele ale z ciebie cep

KlinikaAborcyjna w komentarzu napisałem pół żartem pół serio. Naucz się czytać.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów