18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Krótka prawda o kobietach
Bera Kogz • 2013-10-14, 21:21
Ostatnio poszedłem z moją (byłą już) kobietą na spacer do parku. Wszystko było super, romantyczna atmosfera, pogoda dopisywała. W pewnym momencie jakiś facet, który szedł za nami klepnął moją dziewczynę w tyłek i zaczął uciekać. W jednej chwili rzuciłem się za nim w pościg. Na całe szczęście udało mi się go dogonić. Od razu wyciągnąłem do niego dłoń, dziękując mu za to, że uświadomił mi jaką osobą jest moja (była) dziewczyna. Dobrze, że są jeszcze tacy ludzie jak on, inaczej dalej bym żył u boku tej puszczalskiej kurwy, która daje się obmacywać innym facetom, w dodatku na moich oczach. Niesamowite jak bezczelne, zimne i wyrachowane potrafią być kobiety w obecnych czasach.
Zgłoś
noe82 2013-10-14, 21:24 29
Na świecie są same kurwy i dziwki, za wyjątkiem kilku szmat.
Zgłoś
BrunerOvned 2013-10-14, 21:40 127
Kobiety trzeba bronić!

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
premium122 2013-10-14, 22:09 8
Jak mawiał kapral wiaderny : wszystko to gówno , prócz moczu.

Kraina zwichnietej wyobrazni.
Zgłoś
Psilocke 2013-10-14, 23:03
Czekaj czekaj bo nie załapałem.
Ta dziewczyna to (była)? Bo jakoś mało to w tekście podkreślone.
Zgłoś
evilbg 2013-10-15, 12:07
A obok zatrzymał się autobus i wszyscy pasażerowie zaczęli klaskać .
Zgłoś
kylo3000 2013-10-15, 14:17 7
jestes taka pizda ze nawet koleszka widzac Cie z kobieta zrobil co chcial... Pewnie masz grzywke i nosisz rurki
Zgłoś
scrimmage 2013-10-15, 14:32 2
premium122 napisał/a:

Jak mawiał kapral wiaderny : wszystko to gówno , prócz moczu.

tak mawiał Kroll,
Wiaderny nie był takim "stylistą"

O kobietach też miał wyrobioną opinię:

Zgłoś
Wrzesław 2013-10-15, 16:01 4
Jakże umiejętnie ukazałeś traktowanie kobiet w Islamie.
Zgłoś
patrykb90 2013-10-15, 16:06
Szkoda, że tylko jedno piwo mogę dać.
Zgłoś
LadyCarminqa 2013-10-15, 16:07 1
Odrobinę ciapacki sposób myślenia faktycznie
Zgłoś
n1troo 2013-10-15, 16:16
jak to mówił mój stary: "Przy jednej dziurze to i kot zdechnie"
Zgłoś
Valkiria_ 2013-10-15, 16:39
Pozdrawiam matki wszystkich tych herosów, którzy tutaj plują na kobiety.
Zgłoś
Wiochmen 2013-10-15, 17:37
BrunerOvned napisał/a:

Pozdrawiam matki wszystkich tych herosów, którzy tutaj plują na kobiety.

w sumie niech sie puszcza co mi do tego skoro lubi ten sport i jej to wychodzi to nawet pochwalam byle by to nie byla moja dziewczyna albo przyszła zona

pewnie ci zaimponowalem pokazesz cycki?albo chociaz ryj na bide

ciezko jest byc dzentelmenem ale sie staram
Zgłoś
Małolata 2013-10-15, 18:33
Ale że jest już byłą, bo rzuciła Cię widząc jak nie potrafisz stanąć w jej obronie (obronie jej honoru), czy dlatego, że Ty ją rzuciłeś, bo ona nie pobiegła za tamtym prostakiem i nie zaczęła się na niego wydzierać jednocześnie uderzając go torebką? (Bo oczywiście opcja: jestem nieśmiała, w takich sytuacjach udaję, że nic się nie wydarzyło próbując o tym zapomnieć i mając nadzieję, że nikt nie widział - to dla Ciebie nierealna jest?)
A jakby ją zgwałcili, to też byś ją rzucił dlatego, że nie jest Ci wierna, tylko "pozwala" się gwałcić?
Oczywiście pytania moje skierowane są do autora i nie są tzw. pytaniami retorycznymi, tylko zadanymi z ciekawości. : )

"Ty jesteś księżniczką, ciebie się nie rucha, ciebie się kocha"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów