Ostatnio poszedłem z moją (byłą już) kobietą na spacer do parku. Wszystko było super, romantyczna atmosfera, pogoda dopisywała. W pewnym momencie jakiś facet, który szedł za nami klepnął moją dziewczynę w tyłek i zaczął uciekać. W jednej chwili rzuciłem się za nim w pościg. Na całe szczęście udało mi się go dogonić. Od razu wyciągnąłem do niego dłoń, dziękując mu za to, że uświadomił mi jaką osobą jest moja (była) dziewczyna. Dobrze, że są jeszcze tacy ludzie jak on, inaczej dalej bym żył u boku tej puszczalskiej kurwy, która daje się obmacywać innym facetom, w dodatku na moich oczach. Niesamowite jak bezczelne, zimne i wyrachowane potrafią być kobiety w obecnych czasach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Kobiety trzeba bronić!
Kraina zwichnietej wyobrazni.
Czekaj czekaj bo nie załapałem.
Ta dziewczyna to (była)? Bo jakoś mało to w tekście podkreślone.
Ta dziewczyna to (była)? Bo jakoś mało to w tekście podkreślone.
jestes taka pizda ze nawet koleszka widzac Cie z kobieta zrobil co chcial... Pewnie masz grzywke i nosisz rurki
premium122 napisał/a:
Jak mawiał kapral wiaderny : wszystko to gówno , prócz moczu.
tak mawiał Kroll,
Wiaderny nie był takim "stylistą"
O kobietach też miał wyrobioną opinię:
Odrobinę ciapacki sposób myślenia faktycznie
Pozdrawiam matki wszystkich tych herosów, którzy tutaj plują na kobiety.
BrunerOvned napisał/a:
Pozdrawiam matki wszystkich tych herosów, którzy tutaj plują na kobiety.
w sumie niech sie puszcza co mi do tego skoro lubi ten sport i jej to wychodzi to nawet pochwalam byle by to nie byla moja dziewczyna albo przyszła zona
pewnie ci zaimponowalem pokazesz cycki?albo chociaz ryj na bide
ciezko jest byc dzentelmenem ale sie staram
Ale że jest już byłą, bo rzuciła Cię widząc jak nie potrafisz stanąć w jej obronie (obronie jej honoru), czy dlatego, że Ty ją rzuciłeś, bo ona nie pobiegła za tamtym prostakiem i nie zaczęła się na niego wydzierać jednocześnie uderzając go torebką? (Bo oczywiście opcja: jestem nieśmiała, w takich sytuacjach udaję, że nic się nie wydarzyło próbując o tym zapomnieć i mając nadzieję, że nikt nie widział - to dla Ciebie nierealna jest?)
A jakby ją zgwałcili, to też byś ją rzucił dlatego, że nie jest Ci wierna, tylko "pozwala" się gwałcić?
Oczywiście pytania moje skierowane są do autora i nie są tzw. pytaniami retorycznymi, tylko zadanymi z ciekawości. : )
A jakby ją zgwałcili, to też byś ją rzucił dlatego, że nie jest Ci wierna, tylko "pozwala" się gwałcić?
Oczywiście pytania moje skierowane są do autora i nie są tzw. pytaniami retorycznymi, tylko zadanymi z ciekawości. : )
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów