📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
dojebał że się tak wyrażę "do pieca" ;]
Dzisiaj jeszcze można to przyjąć na luziku, jutro będzie ból dupy prawicy jak wpierdol zbiorą i znowu będzie 2 tygodnie pisania o prowokacjach policji etc brutalności antify etc agentach policji w kominiarkach w tłumie etc
-policja rekreacyjnie napierdalała zgromadzonych,bo przezorny zawsze ubezpieczony
-tłum faszystów,antysemitów i zaściankowców wyszło na ulice czym spowodowali opóźniony dojazd tuska do sejmu,prezydent z tego powodu ogłosił 3-dniową żałobę narodową
-karygodne zachowanie godne potępienia jednego z zebranych na marszu:oddał mocz w niedozwolonym miejscu
oraz wiele innych zajearcykurwabiście ważnych wiadomości
-policja złapała niezwykle groźnego piromana uzbrojonego w świeczkę
-policja rekreacyjnie napierdalała zgromadzonych,bo przezorny zawsze ubezpieczony
-tłum faszystów,antysemitów i zaściankowców wyszło na ulice czym spowodowali opóźniony dojazd tuska do sejmu,prezydent z tego powodu ogłosił 3-dniową żałobę narodową
-karygodne zachowanie godne potępienia jednego z zebranych na marszu:oddał mocz w niedozwolonym miejscu
oraz wiele innych zajearcykurwabiście ważnych wiadomości
Pierdolenie nad pierdoleniem i wszystko pierdolenie.
nie wiem jak Wy, ja ze zniecierpliwieniem czekam na jutrzejszą galę ... tym bardziej, że wojskowi też biorą udział, w sumie dla takiego wydarzenia warto zostać służbistą prewencji, czułbym się jak w niebie mogąc bezkarnie dojebać pedałom i idiotom z ONRu, bym się normalnie rozpłakał chyba ze szczęścia <radosny że ja pierdole>
Smutne ale prawdziwe. Niestety.
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Wpierdol od antify? Od tych chłoptasiów o "miętkich" ruchach?
@Marxe
"zajearcykurwabiście" masz pan piwo za slowotworstwo nowy lewel wkurwienia
"zajearcykurwabiście" masz pan piwo za slowotworstwo nowy lewel wkurwienia
Bloodwar miał chyba na myśli wpierdol głownie od policji, ale mogę się mylić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów