📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Naszym największym błędem było nauczenie zwierząt posługiwaniem się różnym rodzajem narzędzi i sprzętu... Jebane muslimy mogłyby co najwyżej wielbłądem taranowac ludzi na moście albo atakować babka z piasku zamiast ostrymi przedmiotami... Bo ile mógłby tachac np ostry kamień o wadzę 50kg?
Trzeba powrócić do czasu łańcucha i bata
Pewnie ojciec partyzant...
Ja pierdolę jaki dzikus - ktoś kto robi takie akcje, powinien dożywotnio trafić do obozu pracy.
jestem pewien że daleko nie ucieknie a tego młodego nożownika lepiej zajebać na miejscu bo w kryminale jeszcze lepiej się rozwinie
Honorowa solówka w Brazylii
Jak on mu chciał tylko termometr wsadzić pod pachę
ProVVe napisał/a:
Naszym największym błędem było nauczenie zwierząt posługiwaniem się różnym rodzajem narzędzi i sprzętu... Jebane muslimy mogłyby co najwyżej wielbłądem taranowac ludzi na moście albo atakować babka z piasku zamiast ostrymi przedmiotami... Bo ile mógłby tachac np ostry kamień o wadzę 50kg?
Jak my dopiero robiliśmy lepianki, to Arabowie w tym czasie budowali i niszczyli wielkie mocarstwa. Zejdź na ziemie, bo kiedyś i my możemy upaść jak i oni.
darex99 napisał/a:
Ja pierdolę jaki dzikus - ktoś kto robi takie akcje, powinien dożywotnio trafić do obozu pracy.
Do pieca raczej.
wypatroszyć to i nakarmić gnojakiem świnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów