📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja myślę ze to zła kobieta była
Bo dobra dyplomacja to podstawa i oczywiście silne argumenty.
Nagram to. Matka mu zaraz tak pociśnie że mu w pięty pójdzie, ale będzie, hi hi.
Pif paf, pif paf.
O boże, mamusiu!
Pif paf, pif paf.
O boże, mamusiu!
O chuj... oglądać zabójstwo własnej matki i to w sporze o taką głupotę
Absolutnie nie usprawiedliwiam gościa. To morderca. Jednak babska nieustępliwość w kłótniach jest zastanawiająca. Drze pizdę, macha łapami i znowu drze pizdę. Goście odchodzą a ta leci za nimi i dalej drze pizdę i macha łapami. W końcu doszło do punktowego zatrucia ołowiem.
up mysle ze gdyby kulturalnie to zalatwila to nic by sie jej nie stalo. jesli faktycznie typ zrobil to tylko dlatego, ze jakas dziura postanowila na niego drzec jape jak paniusia to w sumie chuj mnie to;d
Pawehan napisał/a:
Przecież to pistolet gazowy ,frajerzy
Ta i tak sobie bezwładnie zajebała na ziemię.
roman970227 napisał/a:
Ta i tak sobie bezwładnie zajebała na ziemię.
Gazówką też idzie zabić z przełożenia.
Ostatnio widziałem tu film gdzieś z Kazakhstanu czy z kądś na którym ochroniarz (bramkarz) zabija w podobny sposób mężczynę.
to był jej pasierb a nie żaden chłop który zastawił jej garaż, a ona żyje wy niedoinformowane tumany kurwa jego w dupe zajebana mać
nwonigers napisał/a:
up mysle ze gdyby kulturalnie to zalatwila to nic by sie jej nie stalo. jesli faktycznie typ zrobil to tylko dlatego, ze jakas dziura postanowila na niego drzec jape jak paniusia to w sumie chuj mnie to;d
No faktycznie, bo darcie mordy to wystarczający powód żeby kogoś odstrzelić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów