Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
3m 2012-12-26, 23:04 1
Hawking to wjeżdża do baru na lansie, a z głośników wózka metalicznym głosem sączy się "they see me rolin they hatin" (:

Grałem, gram i będę grał!

Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Zgłoś
SuchySzczepan 2012-12-26, 23:06
Gościu jest niepełnosprawny, nie ma w życiu żadnych przyjemności ani lepszych rzeczy do roboty, to rozkminia fizę, proste
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-12-26, 23:15 2
@stalin_za_mlodu

A znasz go? Kim jesteś, żeby oceniać jakim one jest człowiekiem? Daj mi jakieś argumenty za tym, że jest tylko pacynką.

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
Mizantrop 2012-12-26, 23:25
I tak by Was rozjebał na łopatki, nawet oczu by nie musiał otwierać

Popieram Islamizacje Europy!

Zgłoś
Necrofallus939 2012-12-26, 23:25
S.O.A.D. napisał/a:

@Necrofallus939

Ale to nie znaczy, że mam nie szanować tych, którzy jednak się postarali coś osiągnęli.

Twoja postawa jest godna pochwały, ale to jest sadistic, więc wrzuć na luz, bo spinasz się jak slipy dziadka!

Bijcie pokłony przed moją Kałdziurą!
Zgłoś
Leexo 2012-12-26, 23:26 5
stalin_za_mlodu napisał/a:

S.O.A.D., kurwa, ogarnij się. Ten człowiek to małpka na patyku, a nie naukowiec, kurwa.

To co Ty teraz kurwa wypisujesz jest dla mnie czystym debilizmem. Wypowiadasz sie o człowieku, który posiada tak obszerna wiedzę na temat Wszechświata, większości jego aspektów, o której Ty nawet nie możesz śnić. Małpki na patyku to politycy, mówisz, że to nie naukowiec? Nie jeden NAUKOWIEC pobiera od niego wiedze. Pokonał swoją chorobe WOLĄ poznania tajemnic Wszechświata. A według lekarzy już dawno powinien być martwy przez jego przypadłość.

I to Ty jesteś kurwa zwykłym kmiotem, który nic nie osiągnie.
Zgłoś
PrezesTegoBurdelu 2012-12-26, 23:38
z wózkiem wjeżdża

MEGA BEKA GRANA
Zgłoś
Gebofon 2012-12-26, 23:39
Owacje na stojąco, ja pierdole

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
k................z 2012-12-26, 23:40 4
Był już kiedyś temat wyśmiewający go i napisałem tam taki komentarz, który pozwolę sobie i tutaj zacytować, otóż:

Cytat:

Się śmiejecie z faceta, a prawdopodobnie jego gówno ma wyższe IQ niż wy.

Zgłoś
Kombivar 2012-12-26, 23:48 1
Najpierw Przeczytajcie "Krótką Historię Czasu" Jego autorstwa, a potem zobaczymy, który hejter jeszcze raz spróbuje się negatywnie wypowiedzieć o tym Geniuszu.

Vanitas vanitatum et omnia vanitas
Zgłoś
Krówka 2012-12-26, 23:49
kobziarz napisał/a:

Był już kiedyś temat wyśmiewający go i napisałem tam taki komentarz, który pozwolę sobie i tutaj zacytować, otóż:

Oprócz tego, że nie zaczyna się zdania od "Się" to się zgodze

"Tak, nie zawsze znaczy nie" - Krówka
Zgłoś
Explo 2012-12-27, 0:11
Można skrócić:
Stephen Hawking wchodzi.

Nikt nie zatrzyma r'n'r!
Zgłoś
Darkstep 2012-12-27, 0:54
Jebłeś dowcip z AdBustera spryciarzu.

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
GreQ89 2012-12-27, 1:11 1
i wpadł w Poślizg ....

vc c
Zgłoś
lysypllp 2012-12-27, 6:11
Pośmiać się z każdego można, ale szacunek temu panu się należy za osiągnięcia (astrofizyka)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów