Bardzo interesujący film krótkometrażowy, pełen niesamowitych efektów specjalnych, które mi osobiście bardzo przypadły do gustu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nieee no, proszę was... takie coś na harda, a jakieś duszenie prosiaka przez węża, albo przejechanie po głowie samochodem na głównej. żal i zgrzytanie pochwy co do miejsca tego filmiku
To jest hardowe, dla ludzi którzy rozumieją nerwicę natręctw. Ja mam lekką i znam to uczucie jak się czasami wdepnie na linie albo głośność nieparzysta.
Kortens napisał/a:
To jest hardowe, dla ludzi którzy rozumieją nerwicę natręctw. Ja mam lekką i znam to uczucie jak się czasami wdepnie na linie albo głośność nieparzysta.
ja zawsze muszę mieć końcówkę "1" w bidzuku
np 7:51, 8:01
Conscribo napisał/a:
ja zawsze muszę mieć końcówkę "1" w bidzuku
np 7:51, 8:01
Mój znajomy miał kiedyś uszkodzony klawisz "0" w telefonie i to było zabawne jak pisał sms na przykład "będę o 16:59", albo "przyjedź za 11 minut"
bardzo fajny filmik. szczególnie jeśli sobie wyobrazimy jak bardzo głęboka może być taka fobia. chyba każdy ma jakieś takie dziwne odchylenie, ja np czasem (rzadko, ale jednak) jak zatrę krawędzią buta o jakiś krawężnik, drugą krawędzią muszę zatrzeć z taką samą siłą, asymetria w tym przypadku powoduje mój dyskomfort chodzenia
wiecznie masz do czynienia z liniami na chodniku czy posadzce, wiecznie boisz się że staniesz nieprawidłowo, wieczny dyskomfort, wieczny strach. fascynujące!
wiecznie masz do czynienia z liniami na chodniku czy posadzce, wiecznie boisz się że staniesz nieprawidłowo, wieczny dyskomfort, wieczny strach. fascynujące!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów