Bardzo interesujący film krótkometrażowy, pełen niesamowitych efektów specjalnych, które mi osobiście bardzo przypadły do gustu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tołdi napisał/a:
ty chyba harda z poczekalnią pomyliłeś
Nie ja to tu wrzuciłem, tylko Nostry, z czym się osobiście nie zgadzam.
"~Nostrełe: tak, hard. Na sceny z filmów, gdzie są plastikowe flaki jest dział Kinehardografia"
Przymknąłem jedno oko i udawałem że patrzę na telewizor aby mnie coś z kapci nie wyrwało a tu tylko płytki chodnikowe.
goog11 napisał/a:
Nie ja to tu wrzuciłem, tylko Linekk, z czym się osobiście nie zgadzam.
Co Ty pierdolisz? Nostry to przeniósł.
Linekk napisał/a:
Co Ty pierdolisz? Nostry to przeniósł.
Przepraszam, pomyliłem się i jeszcze zanim odpisałeś to przecież zmieniłem i dodałem cytat.
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2012-06-12, 19:58 ]
Ej, jesteś miły i nie spinasz się.
Sadistic, uczy i bawi.
Na końcu miałem nadzieje, że wyjdzie i płytki znowu go potną.
Na końcu miałem nadzieje, że wyjdzie i płytki znowu go potną.
Kurcze, moj siurak strasznie smierdzi, jednak dziwna sprawa, ten smrodek mnie podnieca
całe życie zastanawiałem się, co będzie, kiedy nadepnę na linie o_O już wiem, że mam uważać!
Cytat:
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2012-06-12, 19:58 ]
Ej, jesteś miły i nie spinasz się.
Na coś liczysz?
Przynajmniej coś innego w fali bab z kutasami, obciągania i pierdolenia.
Nie chodzi o to, że hejtuję. Ale pomyliłeś portale internetowe. Dział hard nie jest przeznaczony dla chujowych filmików. To nie wkejk czy inne dziecinne kurestwo tego typu...
[ Komentarz dodany przez: Dziad z Lasu: 2012-06-14, 13:58 ]
Będziesz uczył moderatorów, od czego jest hard?
[ Komentarz dodany przez: Dziad z Lasu: 2012-06-14, 13:58 ]
Będziesz uczył moderatorów, od czego jest hard?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów