Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Angevil 2023-09-17, 23:24
2/10
Zgłoś
Wiewór 2023-09-18, 1:57 1
PolskaSkarpetka napisał/a:

Ile ich pis już wpuścił jaka jest teraz oficjalna wersja? 250 tys. 500 tys. milion dwa trzy? Co to za pierdolenie w ogóle. Jest afera PiSu z wizami no ok ale sam film jest zakłamany i oczernia Polską SG mega afera czy aferka PiSu tego nie zmienia i nie wybiela.

Gdzie ogladales?
Daj linka. Tez chetnie obejrze zanim sie wypowiem.
Zgłoś
darek1234 2023-09-18, 2:08 1
PolskaSkarpetka napisał/a:

Jest afera PiSu z wizami no ok ale sam film jest zakłamany i oczernia Polską

PiS to chujoza, ale dlaczego myślisz, że film oczernia Polskę?
Zgłoś
PolskaSkarpetka 2023-09-18, 2:21 4
darek1234 napisał/a:

PiS to chujoza, ale dlaczego myślisz, że film oczernia Polskę?

youtube.com/watch?v=liMMI4lI1Kg&t=738s

W skrócie Polacy to bestie, tak samo jak pozwalali mordować Żydów tak i uchodźców. Ludzie bez empatii.

Wiewór napisał/a:

Gdzie ogladales?
Daj linka. Tez chetnie obejrze zanim sie wypowiem.

Ja tam nie będę czekał na seans. Wystarczą mi recenzje.
Zgłoś
PękniętySłoik 2023-09-18, 3:18 8
ra0mir napisał/a:

To nie o to chodzi.
Pokaż mi kogokolwiek uważanego za normalnego który robi film bijący w swój kraj?
Np. Niemcy jak robią film o 2 wojnie światowej to pokazują swoich ludzi jako pokrzywdzonych i dobrych.
Tylko te nasze żydki chciałyby drugiego Izraela tutaj.

Przecież holland to stara wojująca syjonistyczna żydówka. Ona z polską ma tyle wspólnego, ze jej rodzinka naszych partyzantów po lasach mordowała. Ta kobieta to nasz śmiertelny wróg.
Zgłoś
Lok 2023-09-18, 4:29
Tusk obiecał podłączenie ogrodzenia na granicy pod prąd
....kiedy to nastąpi?
Zgłoś
uFo125 2023-09-18, 7:51 2
pazuzu napisał/a:

Po pierwsze film nawet nie pojawił się w kinach więc ciężko ocenić co dokładnie tam jest.
Po drugie granica z imigrantami to już nie aktualny temat bo teraz to na legalu przylatuja samolotami z wizami kupionymi na bazarze

A kiedy Grodzki jako prawy i sprawiedliwy obywatel RP wytłumaczy się ze swojej odpłatnej pomocy obywatelom
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-09-18, 8:14 3
pazuzu napisał/a:

Po pierwsze film nawet nie pojawił się w kinach więc ciężko ocenić co dokładnie tam jest.
Po drugie granica z imigrantami to już nie aktualny temat bo teraz to na legalu przylatuja samolotami z wizami kupionymi na bazarze

Nie rozumiesz, że to nie ważne, że nikt filmu nie widział. Pisiaki i ich fani już wszystko wiedzą bo powiedzieli im w TVP co mają myśleć. A żadnej afery nie ma bo sam Prezes przecież tak mówi i kto mu nie wierzy, ten lewak, ruski agent i niemiecki sługus!
Oto słowo PiSie. Amen.
Zgłoś
darayavahus 2023-09-18, 8:18 4
każdy, kto obejrzy w kinie film tej starej kurwy, będzie dla mnie śmieciem godnym najgrorszej pogardy.
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-09-18, 8:21 3
darayavahus napisał/a:

każdy, kto obejrzy w kinie film tej starej kurwy, będzie dla mnie śmieciem godnym najgrorszej pogardy.

Ja chętnie obejrzę, żebyś się posrał ze wściekłości.
Namówiłeś!
Zgłoś
Szary_Jeleń 2023-09-18, 12:26 1
pazuzu napisał/a:

Pierdolisz farmazony które usłyszałeś w tv albo przeczytałeś na lewackich fanpejdżach. Ty naprawdę wierzysz w to, że mogliby wpuścić takich ludzi np. do samolotu czy na prom? Musisz ładnie mieć najebane w lewej półkuli.
Zgłoś
darek1234 2023-09-18, 12:50 2
0dbytBiskupa napisał/a:

Ja chętnie obejrzę, żebyś się posrał ze wściekłości.
Namówiłeś!

Ja też, Holland kręci zajebiste filmy, a tym co nawijają o jej rodzinie proponuję zapoznać się z historią rodziny Kaczyńskich, Ziobry i innych śmieci
Zgłoś
pazuzu 2023-09-18, 14:24 3
Szary_Jeleń napisał/a:

Pierdolisz farmazony które usłyszałeś w tv albo przeczytałeś na lewackich fanpejdżach. Ty naprawdę wierzysz w to, że mogliby wpuścić takich ludzi np. do samolotu czy na prom? Musisz ładnie mieć najebane w lewej półkuli.

A niby czym tu przylecieli? Balonem? Jak mieli wizy i kupione bilety lotnicze to dlaczego mieli by ich nie wpuścić?
Zgłoś
Kamil_moro 2023-09-18, 15:22 1
GaryP napisał/a:

holland nawet na granicy się nie pojawiła a film nakręciła

A Ty byłeś i widziałeś ze jest inaczej, tak?

Zgłoś
outline 2023-09-19, 0:44
pazuzu napisał/a:

ale jutrzejsze wiadomości tvp to kurwa śmiało ocenisz jako szambo przygłupie jebany, mimo że jeszcze nie widziałeś

Ta wasz pojebana logika
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem