Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ile ich pis już wpuścił jaka jest teraz oficjalna wersja? 250 tys. 500 tys. milion dwa trzy? Co to za pierdolenie w ogóle. Jest afera PiSu z wizami no ok ale sam film jest zakłamany i oczernia Polską SG mega afera czy aferka PiSu tego nie zmienia i nie wybiela.
Gdzie ogladales?
Daj linka. Tez chetnie obejrze zanim sie wypowiem.
Jest afera PiSu z wizami no ok ale sam film jest zakłamany i oczernia Polską
PiS to chujoza, ale dlaczego myślisz, że film oczernia Polskę?
PiS to chujoza, ale dlaczego myślisz, że film oczernia Polskę?
youtube.com/watch?v=liMMI4lI1Kg&t=738s
W skrócie Polacy to bestie, tak samo jak pozwalali mordować Żydów tak i uchodźców. Ludzie bez empatii.
Gdzie ogladales?
Daj linka. Tez chetnie obejrze zanim sie wypowiem.
Ja tam nie będę czekał na seans. Wystarczą mi recenzje.
To nie o to chodzi.
Pokaż mi kogokolwiek uważanego za normalnego który robi film bijący w swój kraj?
Np. Niemcy jak robią film o 2 wojnie światowej to pokazują swoich ludzi jako pokrzywdzonych i dobrych.
Tylko te nasze żydki chciałyby drugiego Izraela tutaj.
Przecież holland to stara wojująca syjonistyczna żydówka. Ona z polską ma tyle wspólnego, ze jej rodzinka naszych partyzantów po lasach mordowała. Ta kobieta to nasz śmiertelny wróg.
....kiedy to nastąpi?
Po pierwsze film nawet nie pojawił się w kinach więc ciężko ocenić co dokładnie tam jest.
Po drugie granica z imigrantami to już nie aktualny temat bo teraz to na legalu przylatuja samolotami z wizami kupionymi na bazarze
A kiedy Grodzki jako prawy i sprawiedliwy obywatel RP wytłumaczy się ze swojej odpłatnej pomocy obywatelom
Po pierwsze film nawet nie pojawił się w kinach więc ciężko ocenić co dokładnie tam jest.
Po drugie granica z imigrantami to już nie aktualny temat bo teraz to na legalu przylatuja samolotami z wizami kupionymi na bazarze
Nie rozumiesz, że to nie ważne, że nikt filmu nie widział. Pisiaki i ich fani już wszystko wiedzą bo powiedzieli im w TVP co mają myśleć. A żadnej afery nie ma bo sam Prezes przecież tak mówi i kto mu nie wierzy, ten lewak, ruski agent i niemiecki sługus!
Oto słowo PiSie. Amen.
każdy, kto obejrzy w kinie film tej starej kurwy, będzie dla mnie śmieciem godnym najgrorszej pogardy.
Ja chętnie obejrzę, żebyś się posrał ze wściekłości.
Namówiłeś!
Pierdolisz farmazony które usłyszałeś w tv albo przeczytałeś na lewackich fanpejdżach. Ty naprawdę wierzysz w to, że mogliby wpuścić takich ludzi np. do samolotu czy na prom? Musisz ładnie mieć najebane w lewej półkuli.
Ja chętnie obejrzę, żebyś się posrał ze wściekłości.
Namówiłeś!
Ja też, Holland kręci zajebiste filmy, a tym co nawijają o jej rodzinie proponuję zapoznać się z historią rodziny Kaczyńskich, Ziobry i innych śmieci
Pierdolisz farmazony które usłyszałeś w tv albo przeczytałeś na lewackich fanpejdżach. Ty naprawdę wierzysz w to, że mogliby wpuścić takich ludzi np. do samolotu czy na prom? Musisz ładnie mieć najebane w lewej półkuli.
A niby czym tu przylecieli? Balonem? Jak mieli wizy i kupione bilety lotnicze to dlaczego mieli by ich nie wpuścić?
holland nawet na granicy się nie pojawiła a film nakręciła
A Ty byłeś i widziałeś ze jest inaczej, tak?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów