Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po drugie granica z imigrantami to już nie aktualny temat bo teraz to na legalu przylatuja samolotami z wizami kupionymi na bazarze
Zielona granica - ruski film propagandowy produkcji żydowskiej
w reżyserii lewackiej feminstki
Po pierwsze film nawet nie pojawił się w kinach więc ciężko ocenić co dokładnie tam jest.
Po drugie granica z imigrantami to już nie aktualny temat bo teraz to na legalu przylatuja samolotami z wizami kupionymi na bazarze
holland nawet na granicy się nie pojawiła a film nakręciła
holland nawet na granicy się nie pojawiła a film nakręciła
Bo to film bazujący na wydarzeniach a nie dokument. Widziała że taki temat dobrze się sprzeda na festiwalach filmowych bo to tetqz jest modny temat. A to że mija się z prawdą to przecież wszyscy wiedzą.
Bo to film bazujący na wydarzeniach a nie dokument. Widziała że taki temat dobrze się sprzeda na festiwalach filmowych bo to tetqz jest modny temat. A to że mija się z prawdą to przecież wszyscy wiedzą.
To nie o to chodzi.
Pokaż mi kogokolwiek uważanego za normalnego który robi film bijący w swój kraj?
Np. Niemcy jak robią film o 2 wojnie światowej to pokazują swoich ludzi jako pokrzywdzonych i dobrych.
Tylko te nasze żydki chciałyby drugiego Izraela tutaj.
W wolnych chwilach ciapaci wpieprzają obiady w Sokółce, a później wracają na plan. Najbardziej aktywni są tam gdzie wojsko i media....
Po pierwsze film nawet nie pojawił się w kinach więc ciężko ocenić co dokładnie tam jest.
Po drugie granica z imigrantami to już nie aktualny temat bo teraz to na legalu przylatują samolotami z wizami kupionymi na bazarze
Ile ich pis już wpuścił jaka jest teraz oficjalna wersja? 250 tys. 500 tys. milion dwa trzy? Co to za pierdolenie w ogóle. Jest afera PiSu z wizami no ok ale sam film jest zakłamany i oczernia Polską SG mega afera czy aferka PiSu tego nie zmienia i nie wybiela.
Ile ich pis już wpuścił jaka jest teraz oficjalna wersja? 250 tys. 500 tys. milion dwa trzy? Co to za pierdolenie w ogóle. Jest afera PiSu z wizami no ok ale sam film jest zakłamany i oczernia Polską SG mega afera czy aferka PiSu tego nie zmienia i nie wybiela.
Masz rację ale afera z wizami jest po prostu "zabawnym" dodatkiem do tematu imigrantów który porusza film.
Żeby być rzetelnym w ocenie fimu poczekajmy cierpliwie na premierę w Polsce, na 99% zwiastun filmu pokazuje jaki będzie ale żeby być uczciwym warto poczekać do seansu
Masz rację ale afera z wizami jest po prostu "zabawnym" dodatkiem do tematu imigrantów który porusza film.
Żeby być rzetelnym w ocenie fimu poczekajmy cierpliwie na premierę w Polsce, na 99% zwiastun filmu pokazuje jaki będzie ale żeby być uczciwym warto poczekać do seansu
Jak chcesz to idź do kina i zapłać za ten wspaniały spektakl, może część pieniędzy zostanie przeznaczone na Pizzę dla uchodźców lub nowe pontony żeby mogli przypłynąć na Lampedusę. Mi wystarczą opinie ludzi którzy widzieli ten film.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów