Tylko taką wersję znalazłem bo w końcu w Polsce mamy "wolne media"
Tylko taką wersję znalazłem bo w końcu w Polsce mamy "wolne media"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zanim się wypowiesz to weź matole jeden naucz się podstaw matematyki i ustroju w jakim żyjesz. Przez takie tępe pały jak Ty mamy ten cały POPIS gnojenia tego narodu. Nawet się nie orientujesz jaka część społeczeństwa głosowała i popiera PIS. Nawet nie orientujesz się jaka postkomunistyczna mechanika wyborów decyduje kto rządzi w Polsce. Raz tylko mogliśmy zmienić ten ustrój, ale do tego potrzeba minimum wiedzy z WOSu i historii, a tak pewnie przegapiłeś ten moment.
Myśle że niepotrzebnie się rozpisałeś bo centymetrów ci to nie dodało. Jesteś krótki i marny chłopcze wiec swoje mądrości idź na ulicy wyrażać.
Jechanie tłumnie na Krupówki już jest wystarczającym świadectwem ułomności intelektualnej, nie musiał się nawet odzywać... Masz rację kolego. Siedźmy w domu bo kolejna mutacją śmiertelnego wirusa
nas pozabija. Nie otwieraj okien i dezynfekuj ręce. Śpij w maseczce i uważaj na siebie.
mygyry napisał/a:Jechanie tłumnie na Krupówki już jest wystarczającym świadectwem ułomności intelektualnej, nie musiał się nawet odzywać... Masz rację kolego. Siedźmy w domu bo kolejna mutacją śmiertelnego wirusa
nas pozabija. Nie otwieraj okien i dezynfekuj ręce. Śpij w maseczce i uważaj na siebie.
A czy ja kolejna amebo mówię coś o Covidzie? Jesteś kolejnym zjebem dla którego świat podróży kończy się na Zakopanym?
Na pis narzekają randomowi ludzie do kamery, setki tysięcy kobiet na ulicach, rolnicy, opozycja srycja i Patrycja a wystarczą następne wybory i zapewne wygrają kolejny raz,
To tylko pokazuje jak ułomna jest opozycja.
Zanim się wypowiesz to weź matole jeden naucz się podstaw matematyki i ustroju w jakim żyjesz. Przez takie tępe pały jak Ty mamy ten cały POPIS gnojenia tego narodu. Nawet się nie orientujesz jaka część społeczeństwa głosowała i popiera PIS. Nawet nie orientujesz się jaka postkomunistyczna mechanika wyborów decyduje kto rządzi w Polsce. Raz tylko mogliśmy zmienić ten ustrój, ale do tego potrzeba minimum wiedzy z WOSu i historii, a tak pewnie przegapiłeś ten moment.
Myśle że niepotrzebnie się rozpisałeś bo centymetrów ci to nie dodało. Jesteś krótki i marny chłopcze wiec swoje mądrości idź na ulicy wyrażać.
jak by rządziło PO to mogę się założyć ze paliowo było by po 7zł bo jest pandemia i musi być po 7zł. pozamykane by było wszystko do puki ludzie nie zaczęli by bankrutować i nie musieli by sprzedawać swojego majątku, ziem, biznesów, hoteli, firm, obcemu kapitałowi najlepiej Niemieckiemu to by było dla PO- niemieckiej partii najbardziej na rękę, szczepienia były by przymusem bo unia by tak kazała, leczyli by was inżynierowie z Afryki maczetami, bo nasprowadzali by ich do tej pory w setkach tysięcy. i oczywiście na nic by nie było pieniędzy, pinidzy nie ma i nie będzie, ja nie mówię że za PiS jest kolorowo ale za PO to bylibyśmy teraz w czarnej dupie a pandemia była by tylko pretekstem abyście wszystko oddali w ręce obcemu kapitałowi najlepiej Niemieckiemu. Chcecie zmian to nie głosujcie na PiS /PO jedno zło.
Zapomniałeś jeszcze napisać coś o Żydach, ale ogólnie to widać, że słuszną linię ma nasza władza i jej media.
Akurat to do paliwa dołożyli ci podatek, ale skoro ropa jest tania, to suweren nie zauważył.
jak by rządziło PO to mogę się założyć ze paliowo było by po 7zł bo jest pandemia i musi być po 7zł. pozamykane by było wszystko do puki ludzie nie zaczęli by bankrutować i nie musieli by sprzedawać swojego majątku, ziem, biznesów, hoteli, firm, obcemu kapitałowi najlepiej Niemieckiemu to by było dla PO- niemieckiej partii najbardziej na rękę, szczepienia były by przymusem bo unia by tak kazała, leczyli by was inżynierowie z Afryki maczetami, bo nasprowadzali by ich do tej pory w setkach tysięcy. i oczywiście na nic by nie było pieniędzy, pinidzy nie ma i nie będzie, ja nie mówię że za PiS jest kolorowo ale za PO to bylibyśmy teraz w czarnej dupie a pandemia była by tylko pretekstem abyście wszystko oddali w ręce obcemu kapitałowi najlepiej Niemieckiemu. Chcecie zmian to nie głosujcie na PiS /PO jedno zło.
Paliwo niedługo tez będzie po 6,bo kasa się konczy,a wybory za dwa lata.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów