📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zawzięty chujek, 4 razy próbował przeskoczyć nad mostkiem, ale bezskutecznie.
Kto czekał na moment aż Sasha wyjdzie z wozu i otrzepie spodnie?
My też jak żem ze szwagrem większe hamulce założył do bmw to się zatrzymywał w miejscu.
Ja pierdolę. A widziałem to dzisiaj na ll. Pomyślałem: chuj, nikomu się nie spodoba i śmierdzę, nie wrzucam. Patrzę - jest, i to na głównej. Widać nie wyczułem, że może komuś się spodobać. Łap piwko.
Miałem te same wątpliwości, ale jak zobaczyłem ile chujni tu jest...
Nie prędkość zabija, lecz nagłe zatrzymanie
zaryl jak dzik w sosne!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów