📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
double headshot
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Sip sippin' on Orphan Tears.
kurwa jakie laćki, baby to nawet gówno na łeb założą jak jakiś pedał-projektant mody powie, że to modne...
Czekam i czekam, a tej gry w ping-pong'a w końcu nie zobaczę :/
Napisałem GUPIE. i dobrze!
Spokojnie, aż tak gŁupi nie jestem żeby taki błąd zrobić.
Jakby był to błąd to w trakcie pisania by mi podkreśliło że coś w tym słowie nie gra, a poza tym zawsze moge niechcacy "zjeść" literkę
Jakby był to błąd to w trakcie pisania by mi podkreśliło że coś w tym słowie nie gra, a poza tym zawsze moge niechcacy "zjeść" literkę
Dalione napisał/a:
Za to ty nie grzeszysz inteligencją
No tak, dwie idiotki wejdą na wpół rozłożony stół, to takie efekty są...
Pragnienie nie ma szans...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów