📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Każdy normalny facet by wpierdolił świni, że dopuściła do takiego chlewu na kwadracie
Trwa przywracanie ustawień fabrycznych. Może to zająć kilka minut.
W czym niby te żółte małpy są lepsze od czarnych? Jedne i drugie do utylizacji.
chwalisz się czy żalisz jak twój stary twoją matkę napierdalał gdy była z tobą w ciąży żeś teraz taki niedojebany
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
Każdy normalny facet by wpierdolił świni, że dopuściła do takiego chlewu na kwadracie
Czyli dzieciństwo miałeś fajne? Mama sprzątała?
Widocznie musiał ponownie skonfigurować sprzęt gospodarstwa domowego.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
chwalisz się czy żalisz jak twój stary twoją matkę napierdalał gdy była z tobą w ciąży żeś teraz taki niedojebany
W twoim przypadku niemożliwe. Twoji tatusiowie byli bardzo tolerancyjni. Pozwalali Ci oglądać walki na miecze.
Rodo11 napisał/a:
W twoim przypadku niemożliwe. Twoji tatusiowie byli bardzo tolerancyjni. Pozwalali Ci oglądać walki na miecze.
Obrażanie pedała, mówiąc że jego rodzice to pedały może nie być w pełni skuteczną metodą rzucania inwektyw...
To ja chyba lepiej u siebie posprzątam.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów