📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zwykle taki kozak, a tu nagle taka cipka... ojoj...
sodoma i gomoria
jak posłuchałem o tym że ''dany mężczyzna zapładnia gumową owce i zachce prawdziwej'' wymiękłem.
jebany indi hipster
jebany indi hipster
Nie wiem o co mu chodziło jak powiedział babce aby zademonstrowała jak to sie robi z ta gumowa lala:P
wkoncu dalo sie to zobaczyc .. powinni poruszac takie tematy i dobrze typ sie zachowywal.. Jak sobie wyobrazacie skaczącego idiote w seks shopie a tak to tylko byl idiota i to nawet porzo nakrecil.
Cytat:
Jeszcze jedno pytanie w kwestii pompek do penisów: czy one faktycznie na przykład powiększają penisy do... nawet nie wiem, jakoś kilkunastu centymetrów?
oj, biedny ;]
sadistic.pl/alkoholowe-ekscesy-polskiej-mlodziezy-vt62962.htm?highlight=kostek można zrobić temat zbiorczy
@up
taa.. i ciekawe ile osób by obejrzało ten filmik w zbiorczym
taa.. i ciekawe ile osób by obejrzało ten filmik w zbiorczym
Czy tylko ja na tym znaku przeczytałem "ten program jest bez seksu" ?
z całym szacunkiem, ale wkurwia mnie ten Kostek. tryska energią w tym seks szopie jak i na innych filmikach >.<
Prawdziwi z was sadyści, ja wytrzymuję tylko moment rozpoczęcia. jak widzę tego gościa to nie mogę . piwo dla wszystkich którzy obejrzeli!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów