Panoszą się takie kurwy po naszych ziemiach i jeszcze im źle. Nie podoba się to WYPIERDALAĆ do swojego gównianego kraju! Inni (mówię tu głównie o europejskich emigrantach) jakoś się kurwa potrafią dostosować, tylko tym wszędzie niedobrze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Panoszą się takie kurwy po naszych ziemiach i jeszcze im źle. Nie podoba się to WYPIERDALAĆ do swojego gównianego kraju! Inni (mówię tu głównie o europejskich emigrantach) jakoś się kurwa potrafią dostosować, tylko tym wszędzie niedobrze.
chuj ci w dupe brudasie
Ale burak.
No i kurwa chuj mnie strzela. Parę postów wyżej jest tekst o chłopaczku co grał w lola i za podobne gadanie z tym, że do kolegów, na żarty i na czacie siedzi w pierdlu a ten brudas pierdoli to na forum publicznym i nic. Gdzie tu sens, gdzie logika?
Pozostaje liczyć na to, ze niemcy przypomną sobie czym kiedyś zasłynęli i wrócą do tradycji dziadków. tym razem warto by było zawiązać jakąś współpracę. Efekty mogłyby być naprawdę widowiskowe.
Niech zniszczą szwabów, bo gnoje na to zasługują, ale od reszty Europy to się odpierdolić!
Współpracę z frycem, kurwa Wstyd mi za niektórych rodaków...
Pamiętajcie, że to szwaby napędziły całą tą politykę otwartości i multikulturalizmu w Europie, a inne kraje bezmyślnie za nimi poszły. Wszystkie posrane pomysły jakimi od lat raczy nas Unia Europejska zrodziły się w niemieckich głowach. Winnymi islamizacji Europy są szwaby. Ciapaci po prostu korzystają, bo widzą jaka Europa (dzięki niemcom) jest słaba.
Ciapaci to objaw, niemcy to przyczyna.
Co się powinno leczyć w pierwszej kolejności - przyczyny, czy objawy?
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
trabus napisał/a:
tym razem warto by było zawiązać jakąś współpracę.
Współpracę z frycem, kurwa Wstyd mi za niektórych rodaków...
Pamiętajcie, że to szwaby napędziły całą tą politykę otwartości i multikulturalizmu w Europie, a inne kraje bezmyślnie za nimi poszły. Wszystkie posrane pomysły jakimi od lat raczy nas Unia Europejska zrodziły się w niemieckich głowach. Winnymi islamizacji Europy są szwaby. Ciapaci po prostu korzystają, bo widzą jaka Europa (dzięki niemcom) jest słaba.
Ciapaci to objaw, niemcy to przyczyna.
Co się powinno leczyć w pierwszej kolejności - przyczyny, czy objawy?
żem się wystraszył.. kocham allaha jak mi ssie kutacha, niech mnie podadzą do sądu to pójdę do więzienia i nie będę musiał pracować przez rok kurwa... haha
Żądam swobodnego dostępu do broni palnej, dla każdego NORMALEGO obywatela Rzeczpospolitej. NATYCHMIAST !!!
Przydała by się nam taka mobilizacja. Cel jasny.
spalic na stosie...
Prescot napisał/a:
Najlepsze jest to że tych muzułmanów popierają geje i feministki. No kurwa przecież jak szariat wprowadzą to pedały i lewaki będą chodzić jak w zegarku taka jedyna zaleta tego gówna
Czemu niby geje i feministki mają popierać muzułmanów? Poza tym, jesteś gejem i feministką i stąd to wiesz, czy jaki pies? Zwisają mi poglądy homosiów, tak jak kogokolwiek bądź innego, ale irytują mnie półprawdy, przekłamania...
Bo gej pragnie zostać zutylizowanym przez araba? Feministka pragnie przywdziać burkę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów