📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Powinien ktoś jej zamienić to na prawdziwa lakse
mat
ważne że na nie nie nadepnęła hah kurwa długo się tak nie uśmiałem, masz moje setne piwko gratulacje
Pierwsza komunia to ważny sakrament nawet w Indiach...
ważne że na nie nie nadepnęła hah kurwa długo się tak nie uśmiałem, masz moje setne piwko gratulacje
kurwa kawal starszy od wegla
rLy napisał/a:
kurwa kawal starszy od wegla
no ale mnie rozbawił, wybacz kurwa zapomniałem że tutaj co drugi ma kija w dupie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów