📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ostatnie najlepsze.
o co chodzi z trumpem?
Pod nim jest napisane: Trump twierdzi że media promują nienawiść, tymczasem sam grozi wrogom bronią nuklearną. Chyba. Nie wiem, słyszę tam słowo enemies, ale pewnie to nie to . W następnym filmie koleś mówi " zostaw to bo nic nie wiesz o stopach metali i strukturze molekularnej". Może ktoś z naprawdę zajebistym angielskim pomoże
Osteoporoza w tak młodym wieku?
Trump zrobił z siebie idiotę...mówi o tym że uran jest zły bo wykorzystuje się go do robienia broni, tu cytuję "i do robienia innych rzeczy...w tym złych rzeczy". Chciał zabłysnąć a sam nie wie do czego jest uran stosowany.
Fap Master napisał/a:
Trump zrobił z siebie idiotę...mówi o tym że uran jest zły bo wykorzystuje się go do robienia broni, tu cytuję "i do robienia innych rzeczy...w tym złych rzeczy". Chciał zabłysnąć a sam nie wie do czego jest uran stosowany.
A, czyli o uranie mówił...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów