📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@krz2
może i z twarzy owszem, ale przez tą fryzurę przypomina mi gracjana
może i z twarzy owszem, ale przez tą fryzurę przypomina mi gracjana
Bydło lubi się powoływać na "uczonych", to pewnie ich zmartwią ostatnie doniesienia. Bowiem z raportu „Sexuality and Gender Findings from the Biological, Psychological, and Social Sciences”
Jasno wynika, że "zaburzenia tożsamości płciowej mają charakter psychiczny, nie są wrodzone i nie mają związku z ciałem danej osoby"
"Kolegium wezwało wychowawców i ustawodawców, aby odrzucono wszystkie zasady, które nakazują przyjąć jako normę chęć zmiany płci, czy to poprzez działania chirurgiczne czy farmakologiczne."
I tyle w temacie.
Jasno wynika, że "zaburzenia tożsamości płciowej mają charakter psychiczny, nie są wrodzone i nie mają związku z ciałem danej osoby"
"Kolegium wezwało wychowawców i ustawodawców, aby odrzucono wszystkie zasady, które nakazują przyjąć jako normę chęć zmiany płci, czy to poprzez działania chirurgiczne czy farmakologiczne."
I tyle w temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów