; to porządne bolcowanie
Ew w innym wypadku jednorazowa aplikacja pastylki z ołowiu tylko trzeba pamiętać o tym że pastylkę należy podawać z prędkością początkową co najmniej 715 m/s
kaliber pastylek nie ma znaczenia ;D
ekarstwa na to całe pierdolenie są dwa , pierwsze możliwe tylko w wypadku płci żeńskiej do 70 kg
Kolega gustuje w karlicach, jak mniemam.. ?
ps; skoro tak bardzo cie ciekawi w czym gustuje zaspokoję twoją ciekawość najlepsze są studentki (1-2 rok studiów wypuszczone ze smyczy w nowym mieście) a do tego jak sie trafi ukrainka to panie ... prują się jak stare prześcieradła, a do tego w miarę tanio wychodzi ;D może za kilka lat jak ci jajka włosami obrosną to sam sie przekonasz ...
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Gender =/= Genitals
Laska nie powiedziała nic nieprawdziwego.
Król Lewackiej myśli i równości społecznych.Stop it, get some help. (tł. polsko-łacińskie.) Nie pierdol, idź się lecz. Mam nadzieje że pomogłemJordan powiedział "stop it" czy "stab it"? Mam nadzieję że to drugie.
"...and says...Now I am become Death, the destroyer of worlds."@up manson_ widziałeś kiedyś karlice co by warzyła 70 kg ? albo masz problem z czytaniem ze zrozumieniem , może twój wiek ma tu jakąś role ograniczenie do 70 kg bo powyżej zazwyczaj zaczynają sie wieloryby , wyjątek jak jest wysoka albo ma duże cycki .
ps; skoro tak bardzo cie ciekawi w czym gustuje zaspokoję twoją ciekawość najlepsze są studentki (1-2 rok studiów wypuszczone ze smyczy w nowym mieście) a do tego jak sie trafi ukrainka to panie ... prują się jak stare prześcieradła, a do tego w miarę tanio wychodzi ;D może za kilka lat jak ci jajka włosami obrosną to sam sie przekonasz ...
Oho! Mamy samca alfa!
Myślisz, że ktokolwiek na sadolu Ci uwierzy? Dobrze wiemy, że nawet cycka nigdy nie dotknąłeś, a do zdjęć studenten to konia trzepiesz, kilka razy dziennie. Matkę oszukasz, ojca oszukasz, ale nas? Ni chuja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów