📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zawsze może zagrać w fikołkach.
Dla każdego jest tam rola.
Dla każdego jest tam rola.
Dorosłość to sytuacja, kiedy koleżanka na fejsbuku chwali się, że pięcioletnią teatrologię skończyła w cztery lata.
A ty nie piszesz jej w komentarzu:
"Gratulacje! Będziesz bezrobotna rok dłużej."
Bo jesteś dorosły.
Źródełko
to jak dorośniesz to moze się dowiesz, co to dorosłość...
@up - ale to było śmieszne. beka w chuj.
to jest dojrzałość patafianie jeden. dorosłość osiąga w tym kraju każdy imbecyl, który skończy 18 lat.
@Oponka
Niestety
Niestety
co cie interesi?
Dorosłość jest wtedy, kiedy nie wstydzisz się, że walisz konia
Dorosłość jest wtedy, przynajmniej w przypadku kobiet i za czyna się od momentu, kiedy mają pierwszą miesiączkę.Takie jest moje zdanie na ten temat.
Oponka napisał/a:
to jest dojrzałość patafianie jeden. dorosłość osiąga w tym kraju każdy imbecyl, który skończy 18 lat.
To jest pełnoletność, ale żeby umieć rozróżniać dorosły/pełnoletni/dojrzały.... to trzeba jednak dorosnąć
"także tego"
@up dokładnie tak, ale widać Oponka nie uwarzał/a w gimnazjum
bullshit. nie piszesz jej tego bo też jesteś bezrobotny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów