Kojarzycie serię "Salad Fingers" o zielonym ludku co to lubi zardzewiale łyżki? Poniżej ciekawy film krótkometrażowy tego samego twórcy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
piwo w ciemno
wniosek jest jeden: jeżeli ktoś wynajdzie lek na całe zło świata zawsze znajdzie się ktoś, komu to nie będzie pasować, a lewactwo rozdmucha niezadowolenie tej jednej osoby i wmówi je pozostałym.
musielibyśmy się wybić nawzajem żeby był lek na całe zło
Lepszy nic niż rydz.."
Dający dużo do myślenia materiał. Rzeczywiście to najbogatsi rządzą tym światem i tylko oni rozdają karty. Pojedyncze jednostki praktycznie nie mają szans się wybić, natychmiast zostają ściągane na dno, jeśli tylko wejdą w paradę tym "większym".
Loki's napisał/a:
musielibyśmy się wybić nawzajem żeby był lek na całe zło
Już pomagam, proszę:
Cytat:
Wybicie się wszystkich nawzajem byłoby lekiem na całe zło.
P.S.
Skończyłeś ty chociaż podstawówkę?
Kurwa, ludzie.. Jak wam nie wstyd tak się wyrażać??
@up odjeb się. Skumałeś o co chodzi, a i tak chwalisz się, że miałeś korepetycje z polskiego...
To kwestia przekonań, nie gramatyki.
ejtsteptuhepines napisał/a:
@up odjeb się. Skumałeś o co chodzi, a i tak chwalisz się, że miałeś korepetycje z polskiego...
A ja nic nie zrozumiałem z tamtego bełkotu... z twojego zresztą też!
Oponka napisał/a:
wniosek jest jeden: jeżeli ktoś wynajdzie lek na całe zło świata zawsze znajdzie się ktoś, komu to nie będzie pasować, a lewactwo rozdmucha niezadowolenie tej jednej osoby i wmówi je pozostałym.
Oczywiście piękna wrzuta. Do tej pory to jednak prawackie niedojeby bojkotują globalne ocieplenie, katastrofy ekologiczne, problemy 3-ego świata. Albo wypinają dupsko, albo wymyślają idiotyczne teorie spiskowe. Prawaccy konserwatyści bojkotują wszelki postęp nauki, który choć trochę mogą podciągnąć do łamania swoich religijnych bredni. Prawaccy konserwatyści nie potrafią zrozumieć ewolucji funkcji społecznych i ogólnego postępu wynikającego z wyrównania szans na "sukces" w różnych klasach społecznych. To prawacy ignorują naukowe argumenty powołując się na "pseudo-zdroworozsądkowe", populistyczne gówno, bo to "rzekomo" logiczne.
No i ostatecznie to prawackie konserwy z wyboru zamieniają się z dupą na rozum.
@up czarnuszku nie denerwuj się tak bo Ci żyłka w dupie pęknie... Zamiast tego mógłbyś mi pokazać gdzie to całe "wyrównywanie szans na sukces" zadziałało? I w jaki sposób te "ewolucje funkcji społecznych" zachodzą, bo z tego co zauważyłem to mniejszości używają wzmocnienia przekazu (media) by przeforsować swój punkt widzenia, ale to przeciez prawacka logika. Czy mógłbyś mnie oświecić?
Bardzo proszę.
Bardzo proszę.
all up
twrócy komunizmu i systemu seocjalnego=pejsaci biznesmeni
kto jest socjalistą albo komunistą = zdrajca ludzkości
twrócy komunizmu i systemu seocjalnego=pejsaci biznesmeni
kto jest socjalistą albo komunistą = zdrajca ludzkości
6:50 - Wajda siewca kremu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów