📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejny intelygient z elyty sadistica co nawet opisu nie potrafi wymyślić.
DzidaZawodnik napisał/a:
Wiem chyba kogo masz na myśli . Gość ode mnie za swe debilne tytuły jeszcze żadnego piwa nie dostał.Kolejny intelygient z elyty sadistica co nawet opisu nie potrafi wymyślić.
przecież to ten sam typ, pewnie bana dostał (właśnie za te zjebane opisy) to nowy profil założył
widząc po raz kolejny dzisiaj, filmik tego użytkownika, z tym jakże przesyconym oryginalnością opisem, pierwsze co mam ochote skomentować to właśnie ten gównianie podrobiony styl. Ktoś już kiedyś wrzucał tematy opisując je w podobny sposób, ale jemu to wychodziło o wiele lepiej. I potrafił kurwa rymować, a Ty dzieciom najprostszej rymowanki byś nie skleił, a chcesz sie za to zabierać jak artysta. ZAPRZESTAŃ
up all@ co jeden to bardziej bystry. Zajmijcie się swoim smutnym jak pizda życiem, a nie się ludzi czepiacie Mogę filmy opisywać inaczej tak jak i tematy, ale czy to zmieni treść samego filmu? No chyba kurwa nie Więc chcecie oglądajcie, a nie chcecie nie oglądajcie. Napiszę to po raz kolejny nie jestem fantastico Jednakże chcę żeby wszyscy byli zadowoleni (chociaż to niemożliwe) to będę pisał w sposób bardziej przystępny i "normalny". Zadowoleni?
krowę jebło to się drą jakby ich okradali, a gdyby to było kolejne chińskie dziecko to pewnie jeszcze 5 samochodów by po nim przejechało zanim ktoś by kiwnął palcem
jeszcze jaki opierdol od policjanta dostał ... "co ty kurwa, krowy na drodze nie widzisz!"
Pantillion, a pisz jak chcesz, będziesz się anonimowymi wpisami przejmował...
zamiast krowę na miejscu odjebać to ją rozjebaną na lawetę załadowali. ciekawe jak? wciągarką?
Kurwa, krowę na lawecie wywieźli. A co z autem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów