📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Velture
Dastardly and Muttley in their Flying Machines - czyli Dastardly and Muttley to z gołębiem i tymi typami
a jeszcze byli w
Wacky Races - Szalone wyścigi
sie kiedyś oglądało dobre kreskówki...
Dastardly and Muttley in their Flying Machines - czyli Dastardly and Muttley to z gołębiem i tymi typami
a jeszcze byli w
Wacky Races - Szalone wyścigi
sie kiedyś oglądało dobre kreskówki...
Boicie sie kurwa przyznać, że Atomówki też oglądaliście. Na CN, był zawsze taki cykl Toonami i zwykle tam kozackie bajki leciały. Ale i tak większy sentyment mam do Fox Kids. Jerry i paczka, zajebista bajka.
@Velture a na cyfrze+ mozna bylo sobie (i chyba jeszcze tez) wlaczyc angielski.
do wspomnien dorzuce z HB Penelope Pitstop, Captain Caveman i Huckelberry Hound
no i klasyka mozgotrzepow: Tiny Tunes, Animaniacs, Courage the Cowardly Dog i przyznam sie, Powerpuff Girls tez (Mojojojo rulz)
do wspomnien dorzuce z HB Penelope Pitstop, Captain Caveman i Huckelberry Hound
no i klasyka mozgotrzepow: Tiny Tunes, Animaniacs, Courage the Cowardly Dog i przyznam sie, Powerpuff Girls tez (Mojojojo rulz)
Boże, ta bajka to taki drum and bass wśród kreskówek. Straszny mózgojeb
Ooo, za Krowę i Kurczaka piwo musi być.
Jak ją oglądałam za młodu to zawsze wydawała mi się "obrzydliwa". No, ale na swój sposób pocieszna. Można to właśnie ona zryła mi puchę i dlatego teraz siedzę na Sadisticu?
Jak ją oglądałam za młodu to zawsze wydawała mi się "obrzydliwa". No, ale na swój sposób pocieszna. Można to właśnie ona zryła mi puchę i dlatego teraz siedzę na Sadisticu?
Ciekawostka dla fanow Family Guy i American Dad: Seth MacFerlane tez zaczynal od segmentu "What a cartoon"
@Velture mialem to samo, pomimo opie*dolu od starych za ciagle ogladanie bajek do dzisiaj znam niewiele osob coby dorownali mi angielszczyzna. Problemem byl tylko amerykanski akcent ktory podlapalem a ktorego pozbycie sie zajelo mi kilka lat w Irl
@Velture mialem to samo, pomimo opie*dolu od starych za ciagle ogladanie bajek do dzisiaj znam niewiele osob coby dorownali mi angielszczyzna. Problemem byl tylko amerykanski akcent ktory podlapalem a ktorego pozbycie sie zajelo mi kilka lat w Irl
Wiecie co? Dopiero teraz, gdy obejrzałem to po latach, widzę jak bardzo to jest popierdolone. To znaczy, ja wiedziałem ,że to było chore, ale teraz widzę jak bardzo. Strach przyznać, że mi się podoba
co najlepsze, to był odcinek pilotażowy - What a cvartoon to własnie taki program, gdzie testowano bajki przed wprowadzeniem ich na stałe.
Tak popierdolone, że aż zajebiste.
Krowa I kurczak
Ed, Edd i Eddy (mam szlaban!; czas to pieniądz chudy, a ja kocham pieniądz)
Johnny Bravo (lubię placki; nie było ciastek, więc wziąłem zaprawę murarską)
Laboratorium Dextera (ha haha ha hahaha, ha haha ha hahaha [śmiech Mandarka])
Jam łasica
Flinstonowie
Jetsonowie
Tom i Jerry
Królik Bugs (Co jest doktorku)
Kaczor Duffy
Spidi Gonzales (arriba)
Struś Pędziwiatr (mik mik)
Połowa tych bajek, miała zajebiste ponadczasowe teksty
To były bajki, a nie to co teraz jakieś adventure time, hana montana, chowder, itp.
Ed, Edd i Eddy (mam szlaban!; czas to pieniądz chudy, a ja kocham pieniądz)
Johnny Bravo (lubię placki; nie było ciastek, więc wziąłem zaprawę murarską)
Laboratorium Dextera (ha haha ha hahaha, ha haha ha hahaha [śmiech Mandarka])
Jam łasica
Flinstonowie
Jetsonowie
Tom i Jerry
Królik Bugs (Co jest doktorku)
Kaczor Duffy
Spidi Gonzales (arriba)
Struś Pędziwiatr (mik mik)
Połowa tych bajek, miała zajebiste ponadczasowe teksty
To były bajki, a nie to co teraz jakieś adventure time, hana montana, chowder, itp.
Ej! A jak się ta małpa nazywała co palcem w dupie sobie grzebała i wąchała? To była bajka!
@up- Jam Łasica. A małpa to był Pawian.
Eh te czasy, niemiecki dekoder i CN po angielsku. Za chuja nic nie rozumiałem, ale bajki były zajebiste ;D Ta jedna z lepszych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów