📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie no ten cartoon wymiata!!!!!!Wspomnienia z dzieciństwa:)
mnie zastanawia tylko dlaczego murzyn podkłada głos dla kurczaka no, ale nie sprzeczajmy się w końcu wpierdol dostaje od krowy.
najlepsza ryjąca głowe i wogóle zajebista i nie dla gimbów baja na swiecie!!!!!!!! kozak ponad kozaki!!!!! moze nie ma urywania łbów i flaków ale sam pomysł i wykonanie zajebiste!!!!!!!!!!! szkoda ze juz nie ma
Pamiętam jakie to było PIERDOLNIĘTE... dlatego było moją ulubiona kreskówką na CN.
w dziecinstwie ta bajka nie wydawała mi sie tak pokurwiona
Krowa I kurczak
Ed, Edd i Eddy (mam szlaban!; czas to pieniądz chudy, a ja kocham pieniądz)
Johnny Bravo (lubię placki; nie było ciastek, więc wziąłem zaprawę murarską)
Laboratorium Dextera (ha haha ha hahaha, ha haha ha hahaha [śmiech Mandarka])
Jam łasica
dzięki tym kreskówkom nadawanym z londynu na CN nauczyłem się angielskiego
było to spokojnie ponad 20 lat temu i w pl mielismy wtedy gumisie, smerfy i filemona z reksiem
Ed, Edd i Eddy (mam szlaban!; czas to pieniądz chudy, a ja kocham pieniądz)
Johnny Bravo (lubię placki; nie było ciastek, więc wziąłem zaprawę murarską)
Laboratorium Dextera (ha haha ha hahaha, ha haha ha hahaha [śmiech Mandarka])
Jam łasica
dzięki tym kreskówkom nadawanym z londynu na CN nauczyłem się angielskiego
było to spokojnie ponad 20 lat temu i w pl mielismy wtedy gumisie, smerfy i filemona z reksiem
Ja osobiście uwielbiałem i dobrze że moi rodzice nie wiedzieli o czym ona jest, a tak przy okazji na CN nauczyłem sie sporo angielskiego oczywiście Johnny Brawo & 2 stiupid dogs , dexter lab ,mi w tym pomagało, całe szczęście że nie było w nich tego kiczowatego dubbingu
najlepsza bajka z dzieciństwa, wtedy nie dziwiło mnie to, że ludzie wychowują kurczaka i krowę, a już w ogóle to że kurczak jest płci męskiej
Dla Cow & Chicken zawsze piwko nawet bez oglądania. Ryje w bani. Ale bardziej pokurwione jest Drawn Together. Polecam
moja ulubiona bajka
Nie sądziłem, że zajde na sadolu coś co oglądałem jeszcze zanim miałem młodociane pryszcze....
Kiedy zdarzy mi sie zobaczyć tą bajke w tv przełaczając kanały, nigdy nie przełączam dalej poki sie nie skończy . Btw za każdym razem nie moge sie nadziwic jak ta bajka mogła i moze być puszczana małym dzieciom, sprośne gówno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów