📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Z pierwszym może i bym się zgodził, ale to drugie, to jakiś żart? Jeśli tak to bardzo niesmaczny.
W związku z tragedią która mnie spotkała zwracam się z prośbą o dodanie możliwości zwijania spoilerów.
identyfikuje się jako pies
W sumie co tam u tego świra słychać, orientuje się ktoś? Ostatnio jak go widzę to tylko w formie memu albo na sadisticu. Mam na myśli spoiler, a nie krowę oczywiście.
To raczej byk.
Trzeba mieć obsesję, żeby krowę biegającą za piłką kojarzyć z homoseksualizmem.
Zawsze chciałam mmieć takie zwierzątko ale brak dużego wybiegu niestety.Fajne są takie krówki, można sie pobawic, mleczko wziac a nawet zejsc.
Forma i tak lepsza niż nasi piłkarze po przygotowaniu przez Nawalankę pod zakrytymi stadionami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów