📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Skład: Gówno 50% + dodatki
A teraz sobie wyobraźcie taki filmik z truchłem jakiegoś psa?
Cioty w komentarzach by nie przeżyły z nerwów
Cioty w komentarzach by nie przeżyły z nerwów
Dzięki temu filmikowi dowiedziałem się jak się robi burgery z maka i że w połowie krowa jest z gówna
Parówki to wiadomo, syf. Ale jak jesteście tacy akuratni i mądrzy, to obejrzyjcie sobie jak się zwiększa wagę i objętość mięska, czym się pompuje szyneczki, schabiki i polędwiczki. Nie do wiary, co? Wpisz sobie w wyszukiwarce "nastrzykiwanie mięsa". Kiełbaski są smaczne, no nie? Kabanosiki luz blues. Hodowla kurczaczków, produkcja jajek to odrębny temat. Weganie i wegetarianie, nie oblizujcie się, oleje roślinne tłoczy się jak nasionka dojrzeją. Jak przyspieszyć dojrzewanie nasionek? ano po prostu leje się po polu pestycydami i za 2 dni góra nasionka już są suche i nadają się do tłoczenia. Oliwa z oliwek, więcej w niej oleju rzepakowego niż oliwy. Wegańskie dżemiki z aspartamem, wszechobecny olej palmowy i inne smakołyki. Uprawa roślinek, wiecie jak to wygląda w realnym świecie, a nie w reklamach kolorowych uśmiechniętych ludzików, najlepiej z tęczą w tle? Smacznego.
Kebab z baraniny.
W takim tempie to makdonald by zbankrutował, zero krwi, muczenia, emocji, słabe, ale smaka na hambukusa narobiłeś
Sooo Crispy
tak z ciekawości - ciekawe czy to byłby lepszy sposoób na pozbywanie sie zwłok w obozach niż krematoria (przemiał można dać jako kompost pod uprawy dal więźniów)
A wy potem wpierdalacie ten syf w McDonaldzie. Muahhaahaha ! Smacznego!
Taka to Polska inflacja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów