📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Crazy_Edek, to co się dziwicie?
Wrzuca jak wariat.
A kruki i wrony to bardzo inteligentne ptaki.
Leć szalony z 20 piwkiem.
RIP
Brandon Lee
Wrzuca jak wariat.
A kruki i wrony to bardzo inteligentne ptaki.
Leć szalony z 20 piwkiem.

RIP
Brandon Lee
BigBertha napisał/a:
Poziom sadola schodzi na psy...
Ja jebie. Znawca się znalazł. Konto założone od nie całych trzech godzin...
BigBertha napisał/a:
Jak już to kruk schodzi na psy, a jak tak bardzo sadol ci się nie podoba to wypad, zaraz się podniesie jego poziom.
luja27 napisał/a:
Materiał na sadola k🤬a mac debile
Mnie się taka forma rozładowania napięcia bardzo podoba. Poluzuj poślady kolego.
BigBertha napisał/a:
Wejdź se na harda, jak ci nie pasi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie