📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa 15 tys za takie wojaja na olx-ie a ci na żyletki wywali, kurwa pokazać to w Polsce januszom biznesu na zawał pierdolną
Erqti napisał/a:
emocje w chuj. może gdyby nie miał AC no to jeszcze by uszło...
Chętnie bym to zobaczył.
Każdego wraz z quadem kto jeździ po lesie powinni tak przemielić.
Figlarz_ napisał/a:
Ja pierdole, od momentu kiedy zobaczyłem, ze istnieje takie urządzenie, to marze, by zobaczyć filmik, jak wrzucają tam człowieka.
A myślałem że tylko ja jestem taki zjebany
Rozdrabniacz shredder a nie kruszarka. Kruszarka jest do kamieni i ma zupełnie inna konstrukcje.
Wyobraźcie sobie wrzucić tam Floodzie.
Figlarz_ napisał/a:
Ja pierdole, od momentu kiedy zobaczyłem, ze istnieje takie urządzenie, to marze, by zobaczyć filmik, jak wrzucają tam człowieka.
Jest gdzieś materiał z kurczakami, też dobre
I weź to teraz poskładaj z powrotem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów