Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
P.s. A moją ripostą na temat całej dyskusji typu "tego się nawet na ręce nie da wziąć i pogłaskać" jest: Węża, jaszczurkę można wziąć na ręce, a rybki w akwarium? A jakoś nikt się nie przypierdala do akwarystów. Dziękuję.
a jak karmić pupila który nie wpierdala padliny
Akurat warany chętnie wpierdalają padlinę.
Ale poza tym masz rację.
jakichś, nie jakiś
Jakiś inny teju - liczba pojedyncza - Teju argentyński
Jakichś inny tej - liczba mnoga - Teje argentyńskie
wg tego wzoru, i z uwagi, że pisałem o jednej jaszczurce, chyba poprawnie napisałem
I na ch*j trzymać takie coś. Nie rozumiem idei trzymania węży, jaszczurek innych gadów czy płazów. Co w tym fajnego?? Oni to pies ślepo w Ciebie wpatrzony, ani kot który Tobą pogardza. Te przynamniej mają futerka i można pogłaskać, przytulić i wykazują jakiś "odczuć" w stosunku do Ciebie. A taki gad?? Jakby był większy to pewnie właścicielem by tak pomiatał po łazience.
Ty chyba kurwa portale pomyliłeś.
Karmienie żywym jest uznawane w świecie białych ludzi za chory zwyczaj, a kolportaż filmów promujących takie coś jest przestępstwem. Polecam lekturę nowej ustawy, a temat do usunięcia.
Ja karmie zywymi myszami weża, niech ma coś z zycia.
I na ch*j trzymać takie coś. Nie rozumiem idei trzymania węży, jaszczurek innych gadów czy płazów. Co w tym fajnego?? Oni to pies ślepo w Ciebie wpatrzony, ani kot który Tobą pogardza. Te przynamniej mają futerka i można pogłaskać, przytulić i wykazują jakiś "odczuć" w stosunku do Ciebie. A taki gad?? Jakby był większy to pewnie właścicielem by tak pomiatał po łazience.
Jeden lubi tofu, drugi toffi. Na chuj drążyć temat.
Jestes ograniczony.
Ty trzymaj sobie kotka ze swoim chlopakiem, inni moga trzymac co tylko chca i jest zgodne z prawem.
Who gives a fuck...
"Nie rozumiem idei trzymania..." No i na tym powinieneś zakończyć swój wywód, nie rozumiesz bo jesteś kurwa tępy i ograniczony. Futerko to Ty se zapuść na piździe zamiast oceniać ludzi kryteriami których nie pojmujesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów