📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I na ch*j trzymać takie coś. Nie rozumiem idei trzymania węży, jaszczurek innych gadów czy płazów. Co w tym fajnego?? Oni to pies ślepo w Ciebie wpatrzony, ani kot który Tobą pogardza. Te przynamniej mają futerka i można pogłaskać, przytulić i wykazują jakiś "odczuć" w stosunku do Ciebie. A taki gad?? Jakby był większy to pewnie właścicielem by tak pomiatał po łazience.
Karmienie żywym jest uznawane w świecie białych ludzi za chory zwyczaj, a kolportaż filmów promujących takie coś jest przestępstwem. Polecam lekturę nowej ustawy, a temat do usunięcia.
Caramon napisał/a:
Karmienie żywym jest uznawane w świecie białych ludzi za chory zwyczaj, a kolportaż filmów promujących takie coś jest przestępstwem. Polecam lekturę nowej ustawy, a temat do usunięcia.
to już nie jest świat białych ludzi
Caramon napisał/a:
TAK! Na świętego jana pawła drugiego! Biedne małe zwierzątko. Niechaj madka boska królowa polski mayja zawsze dziewica, madka syna bożego jednorodzonego, który z ojca jest zrodzony, ma to biedactwo w opiece! To nie jest Waran z Komodo ! To jest Skurwysyn z Komodo. Mam nadzieję że bydle dostanie szkorbutu i mu zęby wypadną.
Tradycyjnie ból pedalskich dup obrońców zwierząt, myślicie że jak taki waran się odżywia w naturalnym środowisku zjeby? Każdy trzyma to co chce, ktoś lubi obszczane sierściuchy kto inny jaszczurkę ktoś modliszke, pająka itp.
Fajny gad. Bez pierdolenia łapię się za żarcie, a nie snuje się wokół zastanawiając nas sensem życia i wykonując jakieś tańce.
Caramon napisał/a:
To piecz makowca i zapierdalaj na komendę społeczniaku pierdolony.
luxpiotr napisał/a:
Zakładam, że on nie ma dziewczyny .
Ma pociesznego gada, to prawie to samo.
Trzeba być zjebem żeby takie coś trzymać w domu i jeszcze się tym chwalić. Syf w łazience i w głowie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów