Co najmniej 19 zastrzelonych i dziesiątki rannych.
Niewiele widać, ale oddaje klimat
Już widzę jak Rebeliant_ZPF pisze jak to dobrze że się kacapy zabijają i będzie ich mniej. Normalnie bym to pewnie olewał ale już klika razy pisał tego typu gówno komentarze pod filmikami gdzie ginęły małe dzieciaki. Nie wiem jakiś ruski Ci laskę przeleciał czy tam matkę że tak plujesz jadem czy jak?
rebeliant_zdf to typowy niedowartościowany prawiczek. Możliwe że mu Rosjanin podwinął kobitkę i teraz toczy pianę, ojej wściekły stulejarz. Zresztą, popatrzcie na jego zdjęcie profilowe
Janlew ty się z koniem na łeb zamieniłeś? Polaków w Katyniu mordowali Rosjanie? Pokaż mi choćby jedno nazwisko oprawcy który uważał się za Rosjanina! Tam głównie obrzezani byli. Określenie "żydokomuna" nie jest pochodzenia polskiego. Przyszło do nas z rosyjskiej części ZSRR. Zobacz sobie, kto był głównie na wyższych szczeblach partyjnych i w resortach bezpieki. Mniejszości narodowe i żydki obracały tą nieszczęśliwą krainą, począwszy od szeregowego psa z NKWD a na wąsatym gruzinie skończywszy. Jeśli jakikolwiek rosjanin dorabiał się stanowiska, to było to plebs zgarnięty z zapadłej dziury który wszystko zawdzięczał partii. Ale nie, ty dalej będziesz darł ryja do rosjan REMEMBER KATYŃ KURWA. Gardzę takimi debilami jak ty.
Nie wiem co on pisze, i może to nie dobrze że giną, ale na pewno sprawiedliwie. Mi zamordowali w Katyniu członków rodziny, razem z III Rzeszą jako sowiecka żydokomuna kacapy napadły matkę Polskę, w efekcie nie mamy zabytków, dzieł sztuki i elity, wymordowali też 20% jej obywateli, a połowa z nich była bohaterami, a tylko druga żydami.
Na Krymie są i ukraińcy którzy podpalili kościół pełen ludzi z którego ledwo uratowała się moja babcia, ale 200.000 ludzi w tym dzieci rozszarpywane widłami się nie uratowały. Są tam i Tatarzy, ale o ich makabrycznych wyczynach na Polskich ziemiach, podobnie jak o zsyłkach na Sybir i rozbiorach nie będę już się rozpisywał.
Tak czy inaczej wyjebane na kacapów, i może nie dobrze że dzieje się im krzywda, ale widocznie sobie zasłużyli.