📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
jasypan napisał/a:
Kryminaliści to największe przegrywy na ziemi, bo się dali złapać. Jeszcze uważają się za bardzo męskich bo ruchają cweli. Jebane pedały.
A wiesz, że mówią, że są dwie rzeczy, których człowiek się nigdy nie spodziewa?
Szpital i kryminał.
Przemyśl czy mieszkając w państwie takim jak Polska takie słowa nie są co najmniej nie na miejscu.. Chłopie pomówienie wystarczy, żeby cie wyjebać do końca życia..
Wyszła kolejna szmata z kryminału i się panoszy po mieście szmaciarz ruchany w doope, jebać tych wszystkich pseudo kozaków z pod celi (albo spod cweli) yeah
Też kiedyś takiego zjeba spotkałem w autobusie w Łodzi.
Typ wyzywał ludzi patrzących na niego od pedofilów XD
Typ wyzywał ludzi patrzących na niego od pedofilów XD
Kozaczek polaczek z ukrycia nagrywal awantuta wyszla a jemu jajeczka urosly
albineek napisał/a:
A wiesz, że mówią, że są dwie rzeczy, których człowiek się nigdy nie spodziewa?
Szpital i kryminał.
Przemyśl czy mieszkając w państwie takim jak Polska takie słowa nie są co najmniej nie na miejscu.. Chłopie pomówienie wystarczy, żeby cie wyjebać do końca życia..
jasne kurwa za samo pomowienie. Jak masz czysta kartoteke to zawiasy w 99% chyba ze jestes bonusem rpk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów