📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
god shit! też bym pewnie spierdolił.
Pierdolisz.. małpi instynkt to wpierdalanie bananów na palmie i zbieranie bawełny..
@cyklop28
Śmieszą Cię jeszcze te teksty z bananami i zbieraniem bawełny? wtf?!
Tamte dwie chyba musiały iść z powrotem do domu żeby gacie przebrać.
Śmieszą Cię jeszcze te teksty z bananami i zbieraniem bawełny? wtf?!
Tamte dwie chyba musiały iść z powrotem do domu żeby gacie przebrać.
@up
Oczywiście, że mnie cieszą. Małpy w zoo też mnie cieszą, a to że jestem rasistą permanentnym... zajebiście mi z tym.
Oczywiście, że mnie cieszą. Małpy w zoo też mnie cieszą, a to że jestem rasistą permanentnym... zajebiście mi z tym.
niema piwa za takie huj wie co
Oszczerca napisał/a:
god shit! też bym pewnie spierdolił.
"Boskie gówno" ? Inglisz lengłicz ogarniasz na maxa, dobrze że po polsku coś tam potrafisz bez błędów napisać
Nygga musi kochać tę pracę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów