📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może to księżniczka zaczarowana w żabę? By zdjąć urok trzeba ją pocałować, chociaż to może być mało skuteczne. Reszta na hardzie.
SpeedyG napisał/a:
Może to księżniczka zaczarowana w żabę? By zdjąć urok trzeba ją pocałować, chociaż to może być mało skuteczne. Reszta na hardzie.
Idę sobie spokojnie przez las i nagle widzę żabę.
Żaba mówi do mnie "pocałuj mnie a zamienię się w księżniczkę".
Olewam temat i idę dalej a ta żaba za mną leci i ciągle abym ja pocałował. No więc ją pocałowałem i nic.
Na to żaba do mnie -Weź mnie wyruchaj to zamienię się w księżniczkę.
No i leci za mną i mówi abym ją wyruchał.
Więc w końcu uległem i ją wyruchałem.
Nagle BUM! Żaba zamieniła się w 7 letnią dziewczynkę...
-I tak było wysoki sądzie a nie jak ta smarkula mówi!
sadistic.pl/odglosy-z-amerykanskiej-zaby-vt438341.htm4827283 YEAH BOIII.....II...IIIIIIIII...IIIIIII
Ropucha przerażona boi się o życie, a debile mają uciechę bo odgłosy wydaje. Jakby ich banda czarnych morderców dopadła w ciemnym zaułku to by pewnie nawet lepiej popiskiwali.
@up heh no
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów