18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Karnacja Panów zupełnie przypadkowa. Podczas buszowania po domu napadniętej zastają ją pod prysznicem sprawiając, że krzykiem towarzyszy im podczas kradzieży. Jęki przerażenia wskazują na jej lęk.

Zgłoś
SirMajkel 2017-04-01, 9:41 4
bez znaczenia jaki masz kolor skóry, jeżeli ktoś jest złodziejem to mam nadzieje, że go złapią i utną mu łapki.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
e................s 2017-04-01, 12:42 23
co mnie zastanawia , to kto ma w domu kamerkę i to skierowaną na łóżko
Zgłoś
gumis1412 2017-04-01, 13:11 17
@up np dziewczyny, które pokazują swoje wdzięki na sexcam
Zgłoś
e................s 2017-04-01, 13:41 2
gumis1412
ale po darciu ryja to jakieś stare dupsko
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2017-04-01, 15:13 5
up
może stare też pokazują się na sexcam?

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
kuba21045 2017-04-01, 18:41 2
up
macie linka do jej sexcam? kolega pytał
Zgłoś
e................s 2017-04-01, 19:37 3
kuba21045 napisał/a:

up
macie linka do jej sexcam? kolega pytał

naprawdę jesteś tak zdesperowany, chociaż ty przynajmniej masz kolegów
Zgłoś
Chomik1992 2017-04-01, 21:50 7
up
up
up
up
up
będziecie moimi kolegami?

"Naród wspaniały, tylko ludzie kur..."
Zgłoś
Profx5015 2017-04-02, 0:37
ręce przy samej dupie upierdolić
Zgłoś
BarbraStyle 2017-04-02, 14:09
Fantastico ty krasomówco pierdolony
Zgłoś
Noside 2017-04-02, 15:30
fantastico napisał/a:

Karnacja Panów zupełnie przypadkowa.

Matka czarna, ojciec nieznany, to jaka inna miała być?

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Adisko 2017-04-02, 18:37
Wpadasz do łazienki, kobieta naga pod prysznicem. Pierwsze co krzyczą to give me your wallet
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów