📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakaś taka niezdecydowana
Dorosłe dzieci żyjące w świecie fantazji, nagle zdziwione, że to nie jakaś pedalska szkoła w usa gdzie za bycie czarnym nie trzeba nawet odrabiać pracy domowej i potem siedzące na socjalu czerpiąc z "krzywd swoich przodków".
Rasizm bo się mówi czarnej aby wypierdalała z cudzej posesji bo nie wie, że to nie jest jej tylko nalezy do kogoś innego.
Rasizm bo się mówi czarnej aby wypierdalała z cudzej posesji bo nie wie, że to nie jest jej tylko nalezy do kogoś innego.
Normalnie się pluje jak tylko może a teraz będzie miała zarzut za stawiania oporu podczas aresztowania
Ona ich nagra, zrobi im zdjęcia a podczas aresztowania wychodzi że w telefonie bateria zdechła. Typowy przejaw rasizmu bo nikt jej nie naładował srajfona!
Mam trochę niesmak po całej akcji, liczyłem na to że ją zastrzelą.
Są cycki jest piwo
Cyce mogli jej wyjąć na wierzch i w doope kopnąć. Porządek musi być
Jeszcze ja na ziemie nie wyjebali a się wydziera że oddychać nie może
Jestem rasistą więc mam obowiązki rasistowskie, są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka.
JESTEM DUMNYM RASISTĄ. Piwo !
JESTEM DUMNYM RASISTĄ. Piwo !
Wyciąganie karty rasizmu podczas gdy brakuje jakichkolwiek racjonalnych argumentów jest coraz bardziej w modzie, a czarnuchy nadal nie rozumieją że to jak są traktowani ma tyle wspólnego z ich kolorem skóry co lesbijka ma wspólnego z kutasami. Nie potrafią się zachować, ponad większość z nich nie zdaje szkoły, zamykają ich w pierdlach bo biegają ze spluwami i koksem w gaciach, ba.. spora ich ilość nawet do pierdla nie dożyje, o chodzeniu do pracy nie wspominając, ale oni i tak łudzą się że to wszystko przez ich kolor skóry, a żaden jeszcze nie wpadł na to że są po prostu ludzkim odpadem który powinien zostać pare tys kilometrów zdala od rozwiniętej cywilizacji podcierając sobie dupę liśćmi albo i wcale. Wiadomo 1 na 100 wyjdzie na człowieka, ale to się w ogóle nie kalkuluje...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów