📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:47
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 6:11
🔥
A mówiłem, że można oberwać w głowę
- teraz popularne
I trauma do końca życia... a na pewno do końca zmiany
Koleś na widlaku powinien jechać tyłem i tu jest jego błąd. Koleś z ciężarówki powinien kurwa patrzeć gdzie lezie, ten już za błąd zapłacił. Potem przez takiego ślepego pojeba ktoś ma życie zmarnowane.
A na szkoleniu z BHP drzemka, krzyżóweczka, na chuj mi tego słuchać? Przecież ja to wiem
@djwarro
a tak sobie wyszedł, stokrotki pozrywać
a tak sobie wyszedł, stokrotki pozrywać
Za bardzo się zbliżył, więc matka małego wózka go zajebała!
To na HARDa raczej
rozbabrali gościa i sobie chodzą jak na spacerku. Szczególnie ten po prawej - widzi że facio leży pod wózkiem, ale nic - pewnie pomyślał sobie że on tak dla rekreacji w cieniu się położył i wypoczywa
@Spartan78 Kce
A tam na harda, z taką jakością to można i dzieciom w przeczkolu pokazywać co robić z nielubianymi kolegami...
A tam na harda, z taką jakością to można i dzieciom w przeczkolu pokazywać co robić z nielubianymi kolegami...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów