Krzysio śpiewa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Co jest dodałem to samo trochę przed tym i moje usunęli a to zostawili :/ Ale kurwa dobra tam żalić się nie będę. Chociaż kurwa już to zrobiłem. Leci piwo.
ale on jest spedalony te ibisz i jescze to parcie na szklo jego niema piwa za pedalow
tomkararek napisał/a:
ale on jest spedalony te ibisz i jescze to parcie na szklo jego niema piwa za pedalow
On pewnie wyruchał więcej lasek niż Ty frytek w McDonaldzie zjadłeś.
tomkararek napisał/a:
Gratuluję! Zostałeś mistrzem interpunkcji!
@filmik - nie ma co - dobra przeróbka - piwko leci.
Jeszcze raz zobaczę tego najebanego trola z miską zupy to zacznę przeklinać dzień w którym wymyślono alkohol.
a mi się nie podoba bo to chujnia i żal jak cały ibisz.
i wyjebane mam na wasze stadne zdanie xD
i wyjebane mam na wasze stadne zdanie xD
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów