szersze info
szersze info
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szczerze mówiąc jestem zniesmaczona. Nie mówię, że popieram takie dziwactwa, jakie odstawia ta osoba, ale kurczę, wszystko wyglądało kulturalnie, a tu nagle stado zjebów drze mordy. No faktycznie. Pokazując swój niski poziom na pewno przekonają ludzi, że ich racja jest tą racją właściwą.
Tylko że Pan poseł Krzysztof "Ania" Bęgowski prócz urżnięcia sobie wacka promuje wiele innych chorych haseł typu mordowanie nienarodzonych dzieci. I nie ma czegoś takiego jak "każdy ma swoje rację". Bo albo ktoś mówi prawdę albo kłamie.
Gdyby ktoś odjebał taką szopkę pod jakimś kościołem, to byłby wielki ból dupy, że prymitywy i małpy z klatek powychodziły, ale że chodzi o wjazd na jakieś anomalia społeczne, to już to jest okej? Jeżeli tak mamy usprawiedliwiać zidiocenie społeczeństwa "bo przecież kurwa bronią normalności w tym kraju", to przykro myśleć na jakim poziom ta obrona nas zniesie.
Wciąż uważam, że darcie mordy nie jest odpowiednim sposobem na to by wymusić szacunek i uwagę.
Nikt normalny nie chce szacunku od kogoś kto głosi hasła mordowania dzieci. Darcie mordy w ich stronę to najbardziej pokojowa rzecz jaką można robić. Normalnie takich ludzi za podpuszczanie do morderstw powinno się skazywać wyrokami sądowymi.
Jest prosta sprawa. Można przedstawić swoje poglądu w mocny i obrazowy sposób, a nie drzeć paszczę i zachowywać się jak osobniki o połowie mózgu, jeśli w ogóle. Ja pierdolę i czytajcie trochę ze zrozumieniem. Nijak nie popieram tej patologii jaką jest bęgowski, grodzki, bęgowska, grodzka. KTO-kurwa-KOLWIEK.
Ale popierasz tolerowanie haseł które głosi w imię jakieś chorej "obiektywnej dyskusji" czy jak to tam sobie nazywasz. A ci ludzie mówią wprost i tak jak powinno być, czyli nie ma głosu dla ludzi chętnych m.in. mordu dzieci.
Gdyby ktoś odjebał taką szopkę pod jakimś kościołem, to byłby wielki ból dupy, że prymitywy i małpy z klatek powychodziły, ale że chodzi o wjazd na jakieś anomalia społeczne, to już to jest okej?
Pod kościołem nie ma o czym krzyczeć, bo w środku przekazuje się ideologię poszanowania każdego życia, bycia miłym, uczciwym pomocnym etc.
Jeżeli tak mamy usprawiedliwiać zidiocenie społeczeństwa "bo przecież kurwa bronią normalności w tym kraju", to przykro myśleć na jakim poziom ta obrona nas zniesie.
Zidioceniem społeczeństwa jest że tacy ludzie nie dość że głoszą swoje poglądy to jeszcze realnie działają(vide ustawa aborcyjna) aby ich ideały weszły w życie. W normalnym kraju każdego posła który głosował za tym by nie karać tak surowo za zabicie dziecka w łonie, powinno podstawić się pod ścianę i rozstrzelać.
PS: Współczuję każdemu kto miał odwagę to kupić. Po spojrzeniu na tytuł człowiekowi chce się skakać z okna
W takim razie możecie mi mówić Panie Prezydencie.
CZUJE SIĘ KURWA PREZYDENTEM I MAM PRAWO NIM BYĆ, CHUJ WAM DO TEGO.
Banda gimbusów a nie żaden ONR.
Jakby tam ONR wpadł to by się przyjemnie oglądało a tak to zwykłe debilki po szkole sobie wpadły i chciały się poczuć fajnie. Nawet dobrze nie potrafili się zgrać z tym co mają 'śpiewać' wspólnie.
Najlepiej jakby tam się jednak wpierdoliło stado kiboli to dopiero byłby piękny materiał - może nawet na harda
wiadomosci. wp. tv/i,Awantura-podczas-spotkania-z-Anna-Grodzka,mid,1383091,index. html
Teraz okładka: (kwalifikacja na harda)
A teraz najlepsze: jego (jej?) wypowiedź o całym zajściu
- Policja nie potrafi zadbać w wielu przypadkach o to, by nie było chuligaństwa - komentowała na antenie TVN24 całe zajście Anna Grodzka. - Wszyscy byliśmy przelęknieni. Nie wiadomo, czy ktoś, kto poważa się przeszkadzać innym, nie odważy się użyć siły – relacjonuje posłanka Twojego Ruchu. Nie zamierza jednak podejmować w związku z zajściem żadnych kroków. - Mam nadzieję, że tych ludzi wykluczy społeczeństwo – mówi.
I jeszcze opis książki:
Ta książka jest jak odkrywanie świata, jakiego nie znamy. I chociaż transpłciowość była i jest obecna na Ziemi od tak dawna jak długa jest historia człowieka, i jest tak naturalna jak naturalna jest różnorodność całej przyrody i każdego gatunku, to dla zdecydowanej większości z nas pozostaje nieznana. Czytając historię Anny Grodzkiej - pierwszej polskiej posłanki , która nie ukrywa transpłciowej przeszłości - staniesz przed pytaniami, jakich zazwyczaj sobie się nie zadaje. Co dla Ciebie znaczy być kobietą czy mężczyzną? Co to znaczy „być sobą"? Do czego potrzebne jest Ci „własne ja". Czym jest wolność? Czy warto oddać kawałek siebie innym ludziom?
Dopóki oddychasz, nie myślisz o tym, jak bardzo potrzebujesz powietrza. Dopóki, wśród innych ludzi jesteś sobą, nie wiesz, że nie jest to wcale takie oczywiste...
Fascynująca opowieść autobiograficzna.
CO TO MA BYĆ?!?
P.S: ciekawe co by było gdyby okazało się że jest lesbijką...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów