18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ork.Fajny 2014-01-15, 14:00
anna496 napisał/a:

Szczerze mówiąc jestem zniesmaczona. Nie mówię, że popieram takie dziwactwa, jakie odstawia ta osoba, ale kurczę, wszystko wyglądało kulturalnie, a tu nagle stado zjebów drze mordy. No faktycznie. Pokazując swój niski poziom na pewno przekonają ludzi, że ich racja jest tą racją właściwą.

Tylko że Pan poseł Krzysztof "Ania" Bęgowski prócz urżnięcia sobie wacka promuje wiele innych chorych haseł typu mordowanie nienarodzonych dzieci. I nie ma czegoś takiego jak "każdy ma swoje rację". Bo albo ktoś mówi prawdę albo kłamie.
Zgłoś
a................6 2014-01-15, 17:00
Wciąż uważam, że darcie mordy nie jest odpowiednim sposobem na to by wymusić szacunek i uwagę. Jest prosta sprawa. Można przedstawić swoje poglądu w mocny i obrazowy sposób, a nie drzeć paszczę i zachowywać się jak osobniki o połowie mózgu, jeśli w ogóle. Ja pierdolę i czytajcie trochę ze zrozumieniem. Nijak nie popieram tej patologii jaką jest bęgowski, grodzki, bęgowska, grodzka. KTO-kurwa-KOLWIEK.
Gdyby ktoś odjebał taką szopkę pod jakimś kościołem, to byłby wielki ból dupy, że prymitywy i małpy z klatek powychodziły, ale że chodzi o wjazd na jakieś anomalia społeczne, to już to jest okej? Jeżeli tak mamy usprawiedliwiać zidiocenie społeczeństwa "bo przecież kurwa bronią normalności w tym kraju", to przykro myśleć na jakim poziom ta obrona nas zniesie.
Zgłoś
Ork.Fajny 2014-01-15, 18:31
anna496 napisał/a:

Wciąż uważam, że darcie mordy nie jest odpowiednim sposobem na to by wymusić szacunek i uwagę.

Nikt normalny nie chce szacunku od kogoś kto głosi hasła mordowania dzieci. Darcie mordy w ich stronę to najbardziej pokojowa rzecz jaką można robić. Normalnie takich ludzi za podpuszczanie do morderstw powinno się skazywać wyrokami sądowymi.

anna496 napisał/a:

Jest prosta sprawa. Można przedstawić swoje poglądu w mocny i obrazowy sposób, a nie drzeć paszczę i zachowywać się jak osobniki o połowie mózgu, jeśli w ogóle. Ja pierdolę i czytajcie trochę ze zrozumieniem. Nijak nie popieram tej patologii jaką jest bęgowski, grodzki, bęgowska, grodzka. KTO-kurwa-KOLWIEK.

Ale popierasz tolerowanie haseł które głosi w imię jakieś chorej "obiektywnej dyskusji" czy jak to tam sobie nazywasz. A ci ludzie mówią wprost i tak jak powinno być, czyli nie ma głosu dla ludzi chętnych m.in. mordu dzieci.

anna496 napisał/a:

Gdyby ktoś odjebał taką szopkę pod jakimś kościołem, to byłby wielki ból dupy, że prymitywy i małpy z klatek powychodziły, ale że chodzi o wjazd na jakieś anomalia społeczne, to już to jest okej?

Pod kościołem nie ma o czym krzyczeć, bo w środku przekazuje się ideologię poszanowania każdego życia, bycia miłym, uczciwym pomocnym etc.

anna496 napisał/a:

Jeżeli tak mamy usprawiedliwiać zidiocenie społeczeństwa "bo przecież kurwa bronią normalności w tym kraju", to przykro myśleć na jakim poziom ta obrona nas zniesie.

Zidioceniem społeczeństwa jest że tacy ludzie nie dość że głoszą swoje poglądy to jeszcze realnie działają(vide ustawa aborcyjna) aby ich ideały weszły w życie. W normalnym kraju każdego posła który głosował za tym by nie karać tak surowo za zabicie dziecka w łonie, powinno podstawić się pod ścianę i rozstrzelać.
Zgłoś
Unchained 2014-01-15, 18:59 14
Tak się bawią w empiku. Gościem Grodzka, tematem jest jej 'książka'

PS: Współczuję każdemu kto miał odwagę to kupić. Po spojrzeniu na tytuł człowiekowi chce się skakać z okna
Zgłoś
xBaker 2014-01-15, 19:05 1
I bardzo kurwa dobrze. Nie jest mi żal tego zwyrola. Do czego to doszło, żeby nazywać ,,Panią Anią'' jakiegośstarucha, którego się klepki miejscami pozamieniały i sobie coś ubzdurał.
W takim razie możecie mi mówić Panie Prezydencie.
CZUJE SIĘ KURWA PREZYDENTEM I MAM PRAWO NIM BYĆ, CHUJ WAM DO TEGO.
Zgłoś
Sayagin666 2014-01-15, 19:10
kurde dlaczego nie zgadali się na necie i nie wbili tam w 50 osob. Każdy komóra na maxa z puszczać co 10 sekund coś takiego youtube.com/watch?v=BX7Ar3Z-oTo
Zgłoś
~Velture 2014-01-15, 19:38 1
"było ogłoszenie w internecie ,że jest coś takiego"
Banda gimbusów a nie żaden ONR.
Jakby tam ONR wpadł to by się przyjemnie oglądało a tak to zwykłe debilki po szkole sobie wpadły i chciały się poczuć fajnie. Nawet dobrze nie potrafili się zgrać z tym co mają 'śpiewać' wspólnie.

Najlepiej jakby tam się jednak wpierdoliło stado kiboli to dopiero byłby piękny materiał - może nawet na harda
Zgłoś
SztywnyDrąg 2014-01-15, 20:24 1
Prawidłowa postawa obywatelska na spotkaniu z grodzką w empiku. (Był już podobny temat ale tylko z filmikiem):
wiadomosci. wp. tv/i,Awantura-podczas-spotkania-z-Anna-Grodzka,mid,1383091,index. html

Teraz okładka: (kwalifikacja na harda)

A teraz najlepsze: jego (jej?) wypowiedź o całym zajściu

- Policja nie potrafi zadbać w wielu przypadkach o to, by nie było chuligaństwa - komentowała na antenie TVN24 całe zajście Anna Grodzka. - Wszyscy byliśmy przelęknieni. Nie wiadomo, czy ktoś, kto poważa się przeszkadzać innym, nie odważy się użyć siły – relacjonuje posłanka Twojego Ruchu. Nie zamierza jednak podejmować w związku z zajściem żadnych kroków. - Mam nadzieję, że tych ludzi wykluczy społeczeństwo – mówi.

I jeszcze opis książki:

Ta książka jest jak odkrywanie świata, jakiego nie znamy. I chociaż transpłciowość była i jest obecna na Ziemi od tak dawna jak długa jest historia człowieka, i jest tak naturalna jak naturalna jest różnorodność całej przyrody i każdego gatunku, to dla zdecydowanej większości z nas pozostaje nieznana. Czytając historię Anny Grodzkiej - pierwszej polskiej posłanki , która nie ukrywa transpłciowej przeszłości - staniesz przed pytaniami, jakich zazwyczaj sobie się nie zadaje. Co dla Ciebie znaczy być kobietą czy mężczyzną? Co to znaczy „być sobą"? Do czego potrzebne jest Ci „własne ja". Czym jest wolność? Czy warto oddać kawałek siebie innym ludziom?

Dopóki oddychasz, nie myślisz o tym, jak bardzo potrzebujesz powietrza. Dopóki, wśród innych ludzi jesteś sobą, nie wiesz, że nie jest to wcale takie oczywiste...
Fascynująca opowieść autobiograficzna.

CO TO MA BYĆ?!?

P.S: ciekawe co by było gdyby okazało się że jest lesbijką...
Zgłoś
trabus 2014-01-15, 20:26 1
I ten dylemat jak byś to jebnął to czy jebłeś faceta czy kobietę? Żartowałem śmiało panowie kostką brukowa, dechą, jak ktoś bogaty to samochodem. Walić zanim złoży jaja...
Zgłoś
azja-men 2014-01-15, 20:30
mój kraj... taki piękny... kurwa nie mam siły jak patrze na czasy w których przyszło mi żyć.
Zgłoś
satan696 2014-01-16, 14:50
hmmm a wiec lewaki między sobą się kloca.... no ta, PRL upadł to nikt nie trzyma ich za mordy XD umysłowi spadkobiercy PRL-u toczą między sobą wojny xd
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem